To je to što me zanima!

Skansi za 24sata: Tko bi radio nerede kad nema gledatelja?

Skupština je iskorištena za političku promociju, to me smeta. To što to nitko ne komentira pokazuje na strahovladu i jednoumlje što nije normalno, rekao je Skansi
Vidi originalni članak

Nakon burne prijepodnevne skupštine Hrvatskog nogometnog saveza, na kojoj se došlo na relaciji HNS-a i Uefinog predstavnika Grigorija Surkisa s Petrom Skansijem, pomoćnik Željka Jovanovića, u razgovoru za 24sataTV podrobnije je objasnio cijelu situaciju.

- Vlada nije mišljenja da HNS preuzme svu odgovornost, već razna ministarstva, HOO i niz drugih, formirano je tijelo za sprječavanje nasilja u sportu. Nismo sve prepustili njima, ali smo napravili više od njih - rekao je Skansi i osvrnuo se na Surkisov optužujući govor prema Vladi:

- Predstavnik Uefe je na svoj način krenuo objašnjavati Platinijev govor sa 100-godišnjice HNS-a i optužio Vladu da ne radi ništa. Ja sam došao da uveličam skup, da bude prisutno ministarstvo sporta, no bio sam dužan replicirati jer na problem huliganizma i nasilja na stadionima i okolo njih da Vlada ne radi ništa, uzeo sam si slobodu da pročitam pismo odgovora Platiniju. On se šokirao i uzeo si pravo da prijeti suspenzijama. 

Skansi je prokomentirao kakvo zapravo stoji stanje u borbi s huliganima.

- U Hrvatskoj se ne događa ništa gore ili bolje nego u Europi, pa nitko niti ne dolazi na utakmice, nema publike. Nema tko napraviti izgred - izjavio je Skansi i nastavio:

- Sve je to pokazivanje mišića prema nekome tko je manji ili slab.

Zdravko Mamić opet je imao glavnu riječ te se ispričao Uefinom povjereniku za Skansijevu repliku.

- Zdravko Mamić je živopisna ličnost, koji voli napraviti cirkus od svega, želi privući pažnju javnosti jer je to gledljivo. On je neinformiran jer je sastanak Milanovića i Platinija već dogovoren 18. ožujka, a on moli na koljenima nešto što je već napravljeno.

Izjavu Damira Vrbanovića da glasački listići na skupštini nisu potrebni u ovakvom pozitivnom ozračju, Skansi je prokomentirao.

- Skupština je iskorištena za političku promociju, to me smeta. To što to nitko ne komentira pokazuje na strahovladu i jednoumlje što nije normalno. Prijetnje su mahanje crvenom krpom, to je nepotrebno jer policija i MUP vode vrlo solidnu akciju i rade na poboljšanju stanja.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Kristijanpodravski 12.03.2013.

    Ovaj Skansi govori hrvatski, ko Ingrid engleski.

  • supors 12.03.2013.

    Prije dvije godine vaterpolo repka igrala u sklopu priprema neku beznačajnu prijateljsku tekmu u Varaždinu mislim sa Mađarima.Pazi sad: na tekmu dolazi Skansi,njegov pomoćnik Dubravko Šimenc i to naravno sa službenim vozilom i vozačem !?!?!? pa ljudi čemu ??? taj Skansi se vozika po Hrvatskoj,promovira sebe i još fura pomoćnika da ima s kime laprdat tijekom vožnje..kad ćemo se više riješiti tih parazita..

  • AntonTrdić 12.03.2013.

    svi su mafija od reda platini hns skansi i nasa vlada

Komentiraj...
Vidi sve komentare