Obavijesti

Sport

Komentari 54

Skansi za 24sata: Tko bi radio nerede kad nema gledatelja?

Skansi za 24sata: Tko bi radio nerede kad nema gledatelja?
1

Skupština je iskorištena za političku promociju, to me smeta. To što to nitko ne komentira pokazuje na strahovladu i jednoumlje što nije normalno, rekao je Skansi

VIDEO

Nakon burne prijepodnevne skupštine Hrvatskog nogometnog saveza, na kojoj se došlo na relaciji HNS-a i Uefinog predstavnika Grigorija Surkisa s Petrom Skansijem, pomoćnik Željka Jovanovića, u razgovoru za 24sataTV podrobnije je objasnio cijelu situaciju.

- Vlada nije mišljenja da HNS preuzme svu odgovornost, već razna ministarstva, HOO i niz drugih, formirano je tijelo za sprječavanje nasilja u sportu. Nismo sve prepustili njima, ali smo napravili više od njih - rekao je Skansi i osvrnuo se na Surkisov optužujući govor prema Vladi:

- Predstavnik Uefe je na svoj način krenuo objašnjavati Platinijev govor sa 100-godišnjice HNS-a i optužio Vladu da ne radi ništa. Ja sam došao da uveličam skup, da bude prisutno ministarstvo sporta, no bio sam dužan replicirati jer na problem huliganizma i nasilja na stadionima i okolo njih da Vlada ne radi ništa, uzeo sam si slobodu da pročitam pismo odgovora Platiniju. On se šokirao i uzeo si pravo da prijeti suspenzijama. 

Skansi je prokomentirao kakvo zapravo stoji stanje u borbi s huliganima.

- U Hrvatskoj se ne događa ništa gore ili bolje nego u Europi, pa nitko niti ne dolazi na utakmice, nema publike. Nema tko napraviti izgred - izjavio je Skansi i nastavio:

- Sve je to pokazivanje mišića prema nekome tko je manji ili slab.

Zdravko Mamić opet je imao glavnu riječ te se ispričao Uefinom povjereniku za Skansijevu repliku.

- Zdravko Mamić je živopisna ličnost, koji voli napraviti cirkus od svega, želi privući pažnju javnosti jer je to gledljivo. On je neinformiran jer je sastanak Milanovića i Platinija već dogovoren 18. ožujka, a on moli na koljenima nešto što je već napravljeno.

Izjavu Damira Vrbanovića da glasački listići na skupštini nisu potrebni u ovakvom pozitivnom ozračju, Skansi je prokomentirao.

- Skupština je iskorištena za političku promociju, to me smeta. To što to nitko ne komentira pokazuje na strahovladu i jednoumlje što nije normalno. Prijetnje su mahanje crvenom krpom, to je nepotrebno jer policija i MUP vode vrlo solidnu akciju i rade na poboljšanju stanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače