To je to što me zanima!

Skauti nahrlili u Varaždin pa su gledali utakmicu - bez golova

U 90 minuta utakmice mladi 'vatreni' nisu uspjeli otključati izraelska vrata, a tako su ostali dužni varaždinskoj publici koja je u solidnom broju pratila susret
Vidi originalni članak

Hrvatska U-21 reprezentacija u Varaždinu je ugostila Izrael, a završilo je mršavih 0-0. Susret su pratili brojni skauti, a stigao je i Dario Šimić, koji je nedavno postao novi član uprave Dinama. Razlog je bio nastup Dinamovih dragulja Maura Perkovića i Martina Baturine, ali i sina Roka.

IZBORNIK O DOPING AFERI Bišćan: Mario Vušković mogao bi konkurirati za Euro u lipnju. Nijemci mu nudili kraću kaznu?!

Na tribinama je bila i gotovo cijela momčad Varaždina koja je navijala za svojeg suigrača Luku Jelenića. Kad je ušao u 75. minuti svi su ga pozdravili gromoglasnim pljeskom. Što se utakmice tiče kao što je izbornik Igor Bišćan najavio tako je i bilo - Izraelci su bili neugodni i žilavi. Cijeli susret naši nisu uspjeli otključati izraelska vrata.

Na samom početku Izraelci su pokazali koliko mogu biti opasni, naročito u kontranapadu što je njihovo najjače oružje. Za dobru tranziciju najzaslužniji su bili veznjaci Davida Osher, igrač Standarda iz Liegea i Arad Bar, veznjak Maccabi Petah Tikve. Hrvatski vezni dvojac Pršir i Hodža u nekim trenucima stajali su previsoko, pa su Bar i Osher distribuirali loptu u zadnju trećinu.

Tamo je najopasniji bio Dor Turgerman, napadač Maccabi Tel Aviva. On je bio u dobroj prigodi u 4. minuti, kada se njegov udarac od bloka odbio u korner te u 33. minuti kada je odlično obranio hrvatski vratar Ivor PandurBišćan je vrlo ofanzivno postavio sastav. Naprijed su bili Marin, Frigan i Beljo, a često se iz drugog plana ubacivao Vidović. No, Izraelci su čvrsto i strpljivo stajali u bloku, ne dopustivši našima previše prostora. Bišćanovi izabranici gol su tražili uglavnom nabacivanjima na Diona Drenu Belja, no napadač Augsburga nije uspio realizirati prigode u prvom dijelu.

Najbliže golu mladi Vatreni bili su u 28. minuti kada je Frigan nesebično uposlio Belju, a ovaj Gabriela Vidovića čiji je udarac gostujuća obrana očistila s gol linije. Na početku drugog dijela Bišćan nije ništa mijenjao, no onda je u 58. minuti napravio četverostruku zamjenu. Ušli su Stojković, Palaversa, Kačavenda i Šimić, a izašli su Frigan, Marin, Pršir i Hodža.

No, dvije minute kasnije Turgerman je ponovno pokazao koliko je opasan. No, Pandur je ponovno bio na visini zadatka i odbio je njegov udarac u korner. U 75. minuti Bišćan je totalno ispremiješao sastav. Ušli su Jelenić, Ljubičić, Čavlina, Jureškin i Janković. No, ni te zamjene nisu rezultirale pogotkom. I mladi Vatreni tako su ostali dužni varaždinskoj publici koja je u solidnom broju pratila susret.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • srakar 24.03.2023.

    Biscan! Najbolje da otkazes utakmicu protiv engleza jer ce nas osramotiti. Reci da ti igracu imaju crijevnu virozu a i ti s njima.

  • Đole 007 23.03.2023.

    A majku mu pa koga možete dobiti ako nemožete izrael koji još uvijek nemam pojma zašto igra europska natjecanja a ne arapska.E moji fazani....treba vas malo ohladiti

  • mislim 23.03.2023.

    I on bi u Dinamo samo nek on ostane tamo iako mu izgleda i to mjesto polako izmiče a ta priča o skautima je samo izmišljotina da se dečki nadaju kako će se dobro prodat samo daj bože da uspiu jer posle dva natpisa u novinama odma misle da su zvjezde jer igraju za Hrvatsku i tako počnu propadat

Komentiraj...
Vidi sve komentare