To je to što me zanima!

Ski Challenge: Skini igru, spusti se i osvoji nagrade

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prva utrka sezone Ski Chellengea '10. u Beaver Creeku na rasporedu je u petak, a svi virtualni skijaši moći će odmah pokazati svoje vještine
Vidi originalni članak

Napredak u deset dana treninga Ski Challengea 2010. od početka kvalifikacija za Beaver Creeka možete pokazati od petka kada počinje sama utrka! Među 12 tisuća registriranih natjecatelja tražit ćemo skijaša/skijašicu koji će se moći pohvaliti titulom najbržeg Hrvata na prvoj utrci sezone.
Dosad su najviše pokazali Super_Player i skiz0r, koji se nalaze i u samom svjetskom vrhu, a zasad su jedini hrvatski skijaši koji su američku stazu prošli za manje od minute i 53 sekunde. Može li ih netko iznenaditi pokazat će vikend natjecanje, a mogli bi vidjeti i hrvatskog skijaša na svjetskom postolju.
Ukoliko još niste skinuli igru Ski Challenge 2010 na svoje računalo i tako se pridružili zajednici koja broji više od 30 tisuća Hrvata, učinite to na www.onlineskijanje.com! Puno zabave, brojne nagrade i druženje s drugim ljubiteljima skijanja argumenti su zbog kojih morate probati i nikad ne prestati.

Download igre na www.onlineskijanje.com

Idi na 24sata

Komentari 5

  • josica 05.12.2009.

    ja mogu igrat samo single player nemogu online !!! (ako ko zna nek kaze )

  • the.king 04.12.2009.

    ja 5 tisuća i neki. to je čak prihvatljivo.A kad vidim vremena TOP10 ajme.

  • jure_zd 03.12.2009.

    ja sam 142 033. hhahahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare