To je to što me zanima!

Škorić je tri tjedna out: Peh je u pitanju, baš nisam imao sreće

'Želio sam odigrati što bolje taj susret za reprezentaciju, to mi je uvijek velika želja kada sam imam priliku nastupati za Hrvatsku i nikada se nisam štedio, niti u klupsku, niti u reprezentativnom dresu', kaže Škorić
Vidi originalni članak

Bilo je jasno da neće igrati protiv Hajduka, a magnetska rezonanca sad je potvrdila da kapetan Osijeka Mile Škorić (30) ima dvije ozljede te da će morati prisilno izbivati s terena 15 do 20 dana. 

OZLIJEDIO SE U DOHI Loša vijest za Osijek: Škorić propušta derbi s Hajdukom

- Pretpostavke da će Mile Škorić propustiti ne samo nedjeljni derbi s Hajdukom nego i još poneku utakmicu Bijelo-plavim u završnom krugu državnog prvenstva, nažalost, pokazale su se točnima. Nakon obavljenog detaljnijeg liječničkog pregleda magnetskom rezonancom utvrđeno je kako su obje njegove ozljede, zarađene u susretu između Hrvatske i Bugarske u Dohi, takve prirode da mu slijedi obvezno mirovanje. Riječ je, ponovit ćemo, o gležnju i kvadricepsu, zbog čega će kapetan morati prisilno izbivati s treninga, dakako i utakmica, u sljedećih 15 do 20 dana - stoji u objavi kluba.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kapetan Osječana tako će sigurno propustiti okršaje protiv spomenutih 'bilih' i Slaven Belupa, a gotovo je sigurno da ga neće biti i protiv Hrvatskog dragovoljca. Pitanje je hoće li se uspjeti oporaviti za gostovanje na Rujevici gdje Osijek ide na noge Rijeci 23. travnja.

- Naravno da mi je žao, baš se može reći da je u pitanju peh. Želio sam odigrati što bolje taj susret za reprezentaciju, to mi je, uostalom, uvijek velika želja kada sam imam priliku nastupati za Hrvatsku i nikada se nisam štedio, niti u klupsku, niti u reprezentativnom dresu. Nisam ovaj puta imao sreće, ali brzo će proći i ta stanka koju ću morati odraditi i ne sumnjam da ću nakon toga opet biti spreman za sva iskušenja koja našu momčad očekuju u preostalim dvobojima do kraja sezone - rekao je Škorić.

Podsjetimo, u 26. minuti prijateljske utakmice između Hrvatske Bugarske morao je Škorić napustiti teren i tako samo zadao glavobolje Nenadu Bjelici koji je na neko vrijeme ostao bez stožernog stopera.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • No Coca Cola, Agua 01.04.2022.

    Mile Skoric legenda, bome me iznenadio prvih pola sata u igri protiv Bugara, šteta što se ozljedio.

  • Zagreb1976 01.04.2022.

    Osjek može igrati i sa juniorima protiv ajduga ako će suci suditi pošteno

  • Osijekale 31.03.2022.

    drži se kapetane 🤍💙💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare