To je to što me zanima!

Škoti slavili u Movie Pubu, a naši 'okupirali' Jelačićev trg

U Movie Pubu se pilo, plesalo i skakalo. Škotski navijači slavili su s našima. Unatoč hektolitrima ispijenog alkohola, niti jedna čaša nije pukla niti je bilo incidenata...
Vidi originalni članak

Nekoliko stotina škotskih navijača noć prije utakmice do jutra su se zabavljali u zagrebačkom Movie Pubu. Dakako, pridružili su im se i hrvatski navijači i sve skupa  nalikovalo je na sjajnu stadionsku atmosferu. 

Pilo se i plesalo, pjevalo i skakalo, no unatoč hektolitrima ispijenog alkohola niti jedna čaša nije se razbila, a kamoli da je netko nekoga krivo  pogledao. 

Svirale su se gajde, škotske tradicionalne pjesme, skandiralo se i Škotskoj i Hrvatskoj, uglavnom  zabava je bila prava nogometna, a k tome i prijateljska. 

Na svoj način, korektnim ponašanjem i širenjem pozitivne atmosfere, Škoti su još jednom pokazali zašto u navijačkom svijetu slove kao vodeći.  Pripadnici "Tartan Army" okupirali su Zagreb i ne može se nego reći da je to "slatka okupacija".

Od podneva su, pak, na glavni zagrebački trg počeli stizati hrvatski navijači koji odlično raspoloženi već počinju s navijačkim pjesmama. Podsjećamo, utakmica Hrvatska - Škotska igra se na Maksimiru od 20.15 sati.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • termadulu 07.06.2013.

    pa naravno! al' bitno da je HNS ovu tekmu ocijenio kao da igramo protiv Srba i mada sam PURGER (u pravom smislu te riječi) navijao sam da tekma bide na POLJUDU!! zašto:zbog ATMOSFERE koja je na Poljudu kad igra repka više nego SJAJNA! i na tim tekmama TORCIDA pokazuje da su prvo navijači Nogometne Reprezentacije Hrvatske pa onda svog HAJDUKA ŠTO JE NEŠTO PRELIJEPO I BITI DIO TOG SPEKTAKLA KAO GOST,.. KAO ,..PURGER !

  • dalmatinopoviscupritrujena 07.06.2013.

    SCOTLAND THE BRAVE! najdrazi narod uz moj maticni hrvatski :)

  • Ciccio 07.06.2013.

    Škoti i Irci su idealni gosti...za svaku pohvalu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare