To je to što me zanima!

Škotski Hearts je do daljnjega dobio zabranu novih transfera

Hearts je u listopadu dobio 60 dana zabrane potpisivanja ugovora s igračima jer nije na vrijeme isplaćivao plaće svojim djelatnicima. Sad je ta zabrana još produljena...
Vidi originalni članak

Škotska Premierliga (SPL) zabranila je do daljnjega dovođenje igrača aktualnom osvajaču Škotskog kupa Heartsu. SPL je u četvrtak objavio da Hearts nije platio brojne premije svojim nogometašima zbog čega na snagu stupa zabrana registracije novih igrača. 

Klub iz Edinburgha je u listopadu dobio 60 dana dugačku zabranu potpisivanja ugovora s igračima jer nije na vrijeme isplaćivao plaće svojim djelatnicima. No, kako se u međuvremenu ispostavilo da nije isplaćivao ni ugovorne bonuse, određen mu je novi embargo, ovaj put na neodređeni rok.

Klub iz Edinburgha potvrdio je da će angažirati pravne savjetnike, te kako do daljnjega više neće komentirati ovaj slučaj.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • adrijana_volim_te 21.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • mali zeleni prigorec 21.12.2012.

    A para za pravne savjetnike se ima. Oni su skuplji od igrača.

  • GambaOsaka 21.12.2012.

    bome meni nisu na listicu,samo skotske nize lige ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare