To je to što me zanima!

Skromni Carlos: Želio bih zaigrati u Man. Unitedu

Lijevi branič Dinama Carlos Sanots de Jesus tvrdi da prije odlaska u Englesku, koja mu je velika želja, ima još puno posla u hrvatskom prvaku...
Vidi originalni članak

Pobijedili smo već Red Bull, iako je naravno, bila riječ o prijateljskoj utakmici. To trebamo uzeti u obzir jer sad se radi i o velikom ulogu, pa će i njihova momčad biti vrlo motivirana i željna pobjede. No, vjerujem u nas i mislim da ih možemo pobijediti, rekao je pouzdani branič za Dinamovu internetsku stranicu.
Prošlu je sezonu proveo na posudbi u Varteksu, a nakon povratka u Maksimir postao je nezamjenjiv na lijevom boku.
- U Varteksu mi je bilo odlično. Trener je bio jako dobar, suigrači su me jako lijepo prihvatili i prilično sam se naigrao ondje. To iskustvo mi je u svakom slučaju koristilo. Što se tiče povratka u Dinamo, kao da nisam ni otišao odavde. Ovdje mi je odlično i nisam imao nikakvih problema pri ponovnom uhodavanju u „modru“ momčad - kaže Brazilac.
Prati razvoj na nogometnoj tržnici i nada se da će vrlo brzo i oko njega zavrtjeti milijuni eura. Točnije funti.
- Engleska bi, recimo, bila moja velika želja. Klub je manje bitan, ali evo, Manchester United bi bio moj prvi izbor. Naravno, mene još čeka puno utakmica u Dinamu. Trebam se još dokazati i igrati najbolje što mogu, a ostalo će doći samo po sebi, ako tako treba biti - kaže skromni Brazilac.
U Manchester Unitedu lijevog bočnog trenutno igra Patrice Evra, koji je ipak zasad u maloj prednosti. No, Carlosov adut su godine. Ima tek 24, dok je Evra već u 29-oj.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Philly76 24.07.2009.

    ostavite dečka neka sanja... kad se probudi onda ćemo mu se smijat.

  • bikic_SM 24.07.2009.

    hehhe..ovo je najsmjesnije sto sam procitao u zadnje vrijeme :))

  • vlaka 23.07.2009.

    ija bi kraljumoj puno toga pa nemogu pudi zadovoljan i u dinamu neki ni do tamo neče dogurat manchester bi on je lud

Komentiraj...
Vidi sve komentare