To je to što me zanima!

Skršio auto: Legendarni Eto'o imao nesreću, završio u bolnici

Slavni kamerunski nogometaš Samuel Eto'o završio je u bolnici nakon prometne nesreće u kojoj je prošao samo s lakšom ozljedom glave. Vraćao se kući s vjenčanja
Vidi originalni članak

Bivša zvijezda Barce i Intera Samuel Eto'o završio je u bolnici nakon što se u prometnoj nesreći autobus zabio u njegov auto kada se vraćao s vjenčanja u rodnom Kamerunu.

Tamošnji novinari tvrde da je Kamerunac zadržan u bolnici zbog manje ozljede glave, a navodno bi trebao obaviti i neke testove zbog predostrožnosti, a Eto'o se iz bolnice javio i obavijestio javnost da je sve u redu.

LJUDINA Eto'o, legendo! Kupnjom kuće spašava kamerunskog velikana

Na internetu su se pojavile i slike smrskanog prednjeg dijela auta slavnog nogometaša, a u prometnoj nesreći, nasreću, nije bilo poginulih.

Kamerunac je u zasluženoj mirovini od prošle jeseni, a u bogatoj nogometnoj karijeri nastupao je za Real, Barcelonu, Inter, Chelsea i neke manje klubove. Gospodin je u deset godina osvojio četiri Lige prvaka s tri različita kluba (Real-2000.; Barcelona-2006.,2009; Inter-2010.), a u Barci i Interu je također osvajao i domaća prvenstva i kupove.

S nacionalnom vrstom je osvojio zlatnu olimpijsku medalju, a dvaput i Afrički kup nacija. Čak četiri puta je proglašavan najboljim afričkim nogometašem godine (2003., 2004., 2005., 2010.). Zabio je ukupno 58 golova u 116 utakmica za kamerunsku reprezentaciju.


ETO'O O INTERU 'Mourinho mi je poslao devetku i napisao: Tvoj je ako ga želiš'

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Neshke17 09.11.2020.

    dobar lik...poznam ga....neka se oporavi sto bolje

  • IvanYT 09.11.2020.

    valjda je dobro

  • ponosna slavonija 09.11.2020.

    Kad se sjetim kada je odigrao bek poziciju uInteru onu utakmicu tek tada shvatiš koliko je Mourinho velikan i genij i kolike su etoove predispozicije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare