To je to što me zanima!

''Škrtel je mogao nastaviti, no poslušao je savjete liječnika''

Škrtel je u redu. Mogao je nastaviti igrati, ali poslušao je liječnički tim. Bio je to težak pad nakon kojeg je mogao biti u nesvjesti, ali to ostavljam liječničkom timu
Vidi originalni članak

Već u trećoj minuti utakmice engleskog FA kupa igrač domaćeg Liverpoola, Martin Škrtel , ostao je nepomično ležati nakon duela s Blackburnovim Gestedeom . Liječnička pomoć ukazivana mu je više od sedam minuta nakon čega je iznesen na nosilima, a prije no što je napustio stadion našao vremena podići ruke i pozdraviti navijače.

- Škrtel je u redu . Mogao je nastaviti igrati, ali poslušao je liječnički tim. Bio je to težak pad nakon kojeg je mogao biti u nesvjesti, ali to ostavljam liječničkom timu - rekao je trener redsa Brendan Rodgers .

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Chris_McCandless 08.03.2015.

    Ja sam se sledio kad sam vidio da se 2-3 minute uopće ne miče, i da ne može samostalno ni leći na nosila, nego ga je 5 liječnika svim tehnikama pokušavalo prebaciti na njih. Budući da nekog jačeg udarca u glavu nije bilo, prvo sam pomislio da je kralježnica. Hvala bogu da je sve dobro, Škrtel je ove sezone među najboljima u klubu, da u prošlosti nije bio sklon kiksevima, teško da bi ga danas još uvijek gledali u Liverpoolu, jer takvom fizičkom snagom, refleksima i rješavanjima situacija 1 na 1 se malo koji stoper može pohvaliti.

  • Stručni komentator 08.03.2015.

    Knockout!

  • jedi_sira_brateuu 08.03.2015.

    Dobro da je izašo ionako je bitno da bude spreman za vikend i gostovanje u Walesu

Komentiraj...
Vidi sve komentare