To je to što me zanima!

Škrtel je na ljetovanju u Splitu: Pozvali smo ga na Četiri kafića

Rekao je kako mu je zadovoljstvo što je posjetio Split, jer je čuo puno lijepih stvari o gradu i navijačima Hajduka, kaže vlasnik restorana u kojem je večerao Martin Škrtel
Vidi originalni članak

Slovački reprezentativac i igrač Liverpoola Martin Škrtel provodi odmor na Jadranu. Sinoć je u pratnji supruge Barbore Lovasove i par prijatelja večerao u Splitu.

Jadran je u ljetnim mjesecima sve češća destinacija na kojoj odmor provode slavni i poznati, a među njima i brojni nogometaši. Jedan od njih, slovački reprezentativac i igrač Liverpoola Martin Škrtel, za dio svog odmora izabrao je Split, a igrom slučaja na večeru je navratio u Adriatic Sushi & Oyster bar. Vlasnik bara je Damir Karaman, ujedno i suorganizator humanitarnog malonogometnog turnira 'Četiri kafića - memorijal Dino Petrinović', koji je Škrtelu poklonio monografiju turnira te ga pozvao na jedno od sljedećih izdanja. 

- Nasmijao se i rekao da ne može ništa obećati, ali je i rekao kako mu je zadovoljstvo što je posjetio Split, jer je čuo puno lijepih stvari o gradu i navijačima Hajduka, koji su veliki fanatici nogometa, baš kao i navijači njegovog Liverpoola - otkrio nam je Karaman. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Dopredsjednik_Sculac 22.06.2015.

    hahahahahahahahahhahaha ovi ajdukovci su teška komedija!

  • mata iz inata 21.06.2015.

    triba ga slikat s hajdukovim šalom...

  • MrDick 20.06.2015.

    vani je hladno, mogla bi i kiša.

Komentiraj...
Vidi sve komentare