To je to što me zanima!

Skupa rastava u Kataloniji: Evo koliko će Barca morati iskeširati Koemanu za odlazak s klupe

Nakon 436 dana provedenih na klupi Barcelone, odlučili su 'Katalonci' da je vrijeme za rastanak s Koemanom koji nije ispunio očekivanja. Ali neće Koeman žaliti, za svaki će dan na klupi dobiti neto više od 27 tisuća eura
Vidi originalni članak

Hvala ti, Ronalde. Trenutno smo deveti u La ligi, u Europi gubimo, 'ajde evo i tebi 12 milijuna eura samo se 'izgubi'. Dugo je 'visio' Nizozemac na klupi Barcelone, ali poraz od Rayo Vallecana (1-0) bila je samo posljednji čavao na odlazak Ronalda Koemana (58) s Nou Campa.

LEGENDA GA NASLJEĐUJE? Koemanu odzvonilo: Barcelona mu je napokon uručila otkaz...

Zazivali su to navijači već duže vrijeme, a sad su napokon dočekali i nadaju se svojevrsnoj renesansi u klubu. Kako piše španjolski El Pais, Katalonci su izbjegavali dati otkaz Koemanu jer su znali koliko mu moraju platiti za to, a nadali su se da će ipak uspjeti posložiti redove i spasiti ih dodatnih financijskih problema.

Čekali jesu, dočekali nisu. Odlučili su još posegnuti u 'minus' i potražiti novo rješenje na klupi. Sve se češće spominje dolazak klupske legende Xavija Hernandeza (41), a još se ne zna ni tko će biti v.d. trenera u nadolazećim susretima sve dok uprava ne pronađe trajno rješenje za dolazak na klupu.

KOEMANOV NASLJEDNIK? Trener Šibenika: Xavi zna igrače iz 3. lige, čovjek je za Barcelonu

Spominju se Sergi Barjuan Albert Capellas iz nogometne škole, a kroz naredne dane trebali bi saznati tko će voditi Barcelonu na utakmicama protiv Alavesa u ligi, a možda i Dynamo Kijeva u Ligi prvaka. Zna se koga bi navijači voljeli vidjeti na klupi, a možda upravo s nekadašnjim čarobnjakom krenu nove čarolije...

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Space Burek 28.10.2021.

    Neka odrekne barem pola odštete i pokaže da je čovjek. Ono što je radio u 2021. godini je sramota za bilo kojeg trenera i igrača nogometa. Iz dana u dan sve gori i gori nogomet a on govori kako su bili dobri i kako nisu imali sreće. U jednom od 10 slučajeva bi i bio u pravu ali u ovih ostalih 9 su igrali jadno kao i jučer a za sve je kriv Koeman. 0 od trenera a sada ćemo vidjeti je li i 0 od čovjeka.

  • lopovi od 1902 28.10.2021.

    Sergi barjuan do daljenjeg...

  • zli Snoopy 28.10.2021.

    Bice lokanja

Komentiraj...
Vidi sve komentare