To je to što me zanima!

Sky Sports: Niko Kranjčar u momčadi Premiershipa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Niku je u najboljih jedanaest sezone u Premier ligi postavio zamjenik glavnog urednika Sky Sportsa Mark Buckingham. Birat će i drugi njihovi novinari
Vidi originalni članak

U idealnoj postavi Marka Buckinghama nema Fabregasa, nema Gerrarda, nema Lamparda, ali ima - Nike Kranjčara. Zamjenik urednika na uglednom Skyu prvi je u nizu novinara ove televizijske kuće koji je odabrao najboljih 11 sezone na isteku.
- Cristiano Ronaldo je jedini mogući kandidat za poziciju na desnom krilu, a Niko Kranjčar impresivnim igrama ove sezone zaslužio je da bude na suprotnom krilu - svoj je izbor obrazložio Mark Buckingham.
Prema njegovu mišljenju, najbolji golman godine je Tim Howard, a obranu čine središnji stoperi ManU-a Rio Ferdinand i Nemanja Vidić te bočni igrači Bacary Sagna i Joleon Lescott. Uz Kranjčara i Ronalda na krilima, u veznom redu su i Mathieu Flamini te Michael Essien, a u samom vrhu napada Fernando Torres i Roque Santa Cruz. Igračem godine proglasio je Ronalda, najbolji je trener Redknapp, najveća nada Wilson Palacios, a najbolja kupnja Santa Cruz.

NAJBOLJA MOMČAD SEZONE: Howard (Everton) - Sagna (Arsenal), Ferdinand (ManU), Vidić (ManU), Lescott (Everton) - Ronaldo (ManU), Flamini (Arsenal), Essien (Chelsea), Kranjčar (Portsmouth) - Torres (Liverpool), Santa Cruz (Blackburn)

Idi na 24sata

Komentari 2

  • PLIN 29.04.2008.

    SLIJEDECE GODINE JE MODRIC IGRAC PREMIERSHIPA

  • fonto 29.04.2008.

    ko je radio ovo pa bolji su clishi i evra,a hleb i fabregas su stvarno igrali fenomenalno pa mi nije jesna ova momcad

Komentiraj...
Vidi sve komentare