To je to što me zanima!

Slaven Bilić dočekao 'ljubimca': Krovinović opet u West Bromu

Filip Krovinović vraća se u West Bromwich, ali ovoga puta će pod paskom Slavena Bilića igrati Premier ligu. Hrvatski trener dugo je priželjkivao dolazak kreativnog veznjaka poput Krovinovića...
Vidi originalni članak

Filip Krovinović vraća se na 'staro mjesto', hrvatski veznjak i u novoj će sezoni biti član West Bromwicha. Ali, s jednom velikom promjenom, Krovinović će sada za Slavena Bilića nastupati u Premier ligi.

Benfica i WBA dugo su pregovarali ovoga ljeta, pa su na koncu opet pronašli zajednički jezik. Sve će biti slično kao i prošle sezone, Krovinović stiže na jednogodišnju posudbu, a West Bromwich neće imati pravo otkupa njegovog ugovora.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navijači WBA dugo su, baš kao i Slaven Bilić, priželjkivali ovaj transfer, Krovinović je prošle sezone bio prilično uspješan na Hawthornsu, u 43 službene utakmice zabio tri gola, imao i četiri asistencije. Dapače, 25-godišnji veznjak bio je jedan od najjačih aduta Slavena Bilića u pohod na Premier ligu, a West Bromwichu ove godine nedostaje kreativnih pojedinaca.

West Bromwich je razočaravajuće otvorio novu sezonu, momčad Slavena Bilića je prvenstvo otvorila s dva uzastopna poraza (Leicester i Everton), ali i ispala od Brentforda u Liga kupu. Ovog vikenda WBA će dočekati Chelsea, a tom će dvoboju svjedočiti i Filip Krovinović koji će se već sutra zaputiti prema Birminghamu.

Prvi nastup za WBA naš bi nogometaš trebao imati za tjedan dana (4. listopada) kada će West Bromwich gostovati kod Southamptona. Slaven Bilić dugo je priželjkivao dolazak Filipa Krovinovića od kojeg i ove sezone ima prilično velika očekivanja. 

Krova je tako postao četvrti hrvatski nogometaš u Premiershipu. Uz neprikosnovenog Matea Kovačića u Chelseaju, u kadru su i ozlijeđeni Filip Benković za Leicester City i Lovre Kalinić za Aston Villu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nogometnaprica 24.09.2020.

    Jeli moguce da je ovaj Benkovic cijelu karijeru ozljedjen?!

  • minus i k plus 24.09.2020.

    Opet u premiershipu? A kad je bio prvi put?

Komentiraj...
Vidi sve komentare