To je to što me zanima!

Bilić posjetio trening Hajduka: Put je pravi i to treba pozdraviti

Čestitam Hajduku na jednoj jako dobroj sezoni koja može završiti na još bolji način. Put je pravi i to svakako treba pozdraviti – kazao je Slaven Bilić.
Vidi originalni članak

Iz Hajduka su se danas pohvalili posebnim gostom, na Poljud je stigao nekadašnji igrač, kapetan i trener Slaven Bilić koji se sastao s predsjednikom Lukšom Jakobušićem, sportskim direktorom Mindaugasom Nikoličiusom i trenerom Valdasom Dambrauskasom.

PIŠU PORTUGALCI Hajduk želi da Ferro ostane, on se nećka: Čeka bolju ponudu

Bilić je pogledao i trening prve momčadi koji je održan na pomoćnom terenu Poljuda te je pružio podršku igračima u finišu aktualne sezone. Posebno se zadržao u razgovoru s igračima koje je nekada vodio u reprezentaciji i klubovima - Lovrom i Nikolom Kalinićem te Filipom Krovinovićem.

VALDASOVA DVOJBA Hajduk će u derbiju na Dinamo bez nekih od najjačih aduta?

. Razlog mog posjeta je taj što sam želio dati podršku klubu te da porazgovaram s predsjednikom, sportskim direktorom i da se upoznam s trenerom Dambrauskasom. To smo već dugo planirali, moja želja je bila doći ovdje uoči završetka sezone. Čestitam Hajduku na jednoj jako dobroj sezoni koja može završiti na još bolji način. Put je pravi i to svakako treba pozdraviti – kazao je  Slaven Bilić.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • dinzag 18.05.2022.

    Galebiću,hoćete li biti prvaci.Dinamo je prvak a on svaki dan tekstove o Hajduku,pa dokle čovječe.To se već može okarakterizirati kao provokacija.

  • labud labud 18.05.2022.

    U kraljevini shs Hajduk je igrao protiv HASKa, Gradjanskog, Concordie, u SFRJ protiv NK Dinama, u samostalnoj Hrvatskoj protiv HASK Gradjanskog, Croatie, GNK Dinama. Torcida osnovana 1950, prva navijackđa skupina u europi, bbb 1986 po uzoru na Torcidu. Znaci kada je Hajduk osnovan dinamo nije postojao, pojavio se u SFRJ, u samostalnoj Hrvatskoj ga mijenja0li i kreirali po na0logu režima.Hajduk uvijek Hajduk, institucija i najveci Hrvatski nogometni klub. Torcid, prva, najveca, nađjpriznatija navijacka skupina u Hrvata. HŽV ostaje vam pljuvanje....

  • Nap7 18.05.2022.

    Biti cemo jos bolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare