To je to što me zanima!

Slaven Bilić nije Prosinečki i ne odlazi iz Hrvatske u PAOK...

Predsjednik PAOK-a ponudio je izborniku Biliću milijun dolara da preuzme solunski klub. No, Slaven je, za razliku od slučaja Prosinečkog i Zvezde ponudu glatko odbio
Vidi originalni članak

Iako je solunski PAOK prošao skupinu Europske lige pobijedivši Dinamo u Zagrebu prije desetak dana s 1-0, predsjednik grčkog prvoligaša Theodorus Zagorakis rado bi se 'riješio' trenera Ioakima Havosa. Sjetio se tada Slavena Bilića kojeg vrlo simpatizira i pokušao ga nagovoriti da preuzme klub. No, Bilić je za razliku od Roberta Prosinečkog i njegovog preuzimanja Crvene zvezde, piše Tomislav Židak za Jutarnji list, jasno rekao ne. Pokušao je Grk na sve načine, miteći Bilića s godišnjom plaćom od milijun eura, no nije pomoglo. Trenutni izbornik hrvatske reprezentacije transfere je ostavio za poslije EP-a u Poljskoj 2012. godine, kada će svoje trenerske vještine staviti na raspolaganje. Prioritet mu je Premiership.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Green Hills 26.12.2010.

    Svaka čast Biliću... PAOK je treći ili četvrti klub u Grčkoj a i da je prvi to bi bio VELIKI korak unazad u karijeri. Bilić je odbio ponude engleskih klubova i vjerujem da će nakon dugog staža u Hrvatskoj reprezentaciji tamo raditi. Ne vidim paralelu sa Zvezdom i Prosinečkim...kako je Robi krenuo s licencom možda iz Zvezde ode do bratskog kluba Obilića.

  • kiki74 26.12.2010.

    Pa dajte mi recite jedan razlog zbog kojeg Prosinečki nije trebao otići svojom (trenerskom) stazom ! To su smjeli i Jurčević i Soldo i Jarni i dr. ali ne i Robi ! Pa Robi je bio i ostao velik nogometaš i velik čovjek. Potjerali ga iz Dinama, otišao u Zvezdu, pokazao svijetu da je veličina, igrao u Realu, vratio se u Dinamo, bio uz Bobana najveći virtuoz naše repke i sad se sve zaboravlja. Sad je izdajnik ? Dajte i vi novinari malo razmislite prije nego nešto napišete. Pogledajte Boruta, to je novinar koji postavlja prava pitanja na pravom mjestu, a ne piše ovakve "čudne tekstove". Baš me zanima kad Bilić napusti repku i za dobru lovu ode u Englesku, kako ćemo ga zvati ?

  • billi Galeb 26.12.2010.

    neznam šta ste sa ovim člankom željeli reći.razlika između prosinečkog i biliće je kao da neko običnom bauštelcu ponudi da bude šef gradilišta,a biliću kao šefu gradilišta ponudi premještaj na drugo gradilište.

Komentiraj...
Vidi sve komentare