To je to što me zanima!

Slaven Bilić: Rezultat na Euru odredit će ostajem li izbornik

Hoću li ili neću ostati na klupi Hrvatske ovisi u prvom redu o uspjehu i dojmu koji ćemo ostvariti na Europskom prvenstvu, rekao je Slaven Bilić za HNS-ov magazin
Vidi originalni članak

Odlazim po završetku Svjetskog prvenstva ili biti izbornik je najveća čast, ali šest godina bi bilo previše, samo su neke od izjava Slavena Bilića.

Čini se kako je sad potpuno promijenio razmišljanje.

- Hoću li ili neću ostati na klupi Hrvatske ovisi u prvom redu o uspjehu i dojmu koji ćemo ostvariti na Europskom prvenstvu - rekao je za HNS-ov magazin i dodao kako je imao nekoliko konkretnih ponuda da preuzme neki klub.

- Ništa na svijetu neće moći zamijeniti osjećaj koji imam dok vodim našu reprezentaciju, vjerovali ili, ne radi se o novcu i nema veze s tim. Ne volim ovo isticati, ali kako da drugačije ljudi shvate, odbio sam desetke ponuda koje su 20 i 30 puta veće od ugovora koji imam, a opet ne žalim što sam ostao izbornik. Nakon šest godina imamo sjajnu atmosferu, od 60 utakmica izgubili smo šest, a sve godine završili smo u TOP 10. 

Očekuje dobar nastup na Euru.

- Španjolci su svjetski prvaci, kao i Talijani, ali ih se ne bojimo. Španjolska je najbolja momčad na svijetu i favorit su natjecanja. Naš posjed lopte ovisi o njima, kao i kod svih njihovih protivnika. Suprotstavit ćemo se hrabro, pametno i disciplinirano. očekujemo rezultat iz te utakmice.

Bilić je i rekao kako je za bolji HNL nužan oporavak hrvatskog gospodarstva i kako se ne vidi na klupi Dinama jednog dana.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • dalmatinac12345 31.12.2011.

    Slavene poštujem te ko čovika ,uvjek sad stajao na tvojoj strani i kad te je većina blatila ...molim te ko dragog Boga nebitno o rtezultatu ako nemisliš preuzeti savez Briši vanka di ćeš biti gospodin ,a ne se blatiti u ovoj ljagi HNS-a,, jer i Veliki Ćiro je u RH samo ćiro a u svjetu je Bog ,Vahid je u Bosni samo Bosanac a u svjetu je Bog !!!! stoga dragi vrata svjeta su mala al kad prođeš kroz njih svjet je VELIK

  • Antisa_1 31.12.2011.

    Moje misljenje!! prije nego nas dalje sramotis idi i povedi cijeli vrh HNS-a vrijeme je za promjenu prije nego sto budemo dno dna!!!

  • žac 1992 30.12.2011.

    stara dobra komunistička spika sve Vam je dobro i bolje od našeg.Samo znate pljuvat vrijeđat,a di vi svi igrate nogomet ili koga trenirate

Komentiraj...
Vidi sve komentare