To je to što me zanima!

Slaven Bilić: Tjerao sam ih da pjevaju "Lijepa li si"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kad sam ušao u svlačionicu, vidio sam igrače da su nezadovoljni i htio sam ih dignuti. Uključio sam kasetofon i pustio "Lijepa li si", rekao je izbornik
Vidi originalni članak

Izbornik Slaven Bilić bio je zadovoljan nakon prve pobjede na Euru.
- Sretan sam, pobijedili smo u velikoj utakmici, nakon toliko godina na velikom natjecanju. Ovo nam je velika injekcija. Igrali smo odličnih 35 minuta, bili smo izvanredni, naravno da nam je pritom pomoglo i rano vodstvo. Šteta što u tom periodu nismo zabili još koji gol i "ubili" utakmicu. No, naravno da ne mogu baš svime biti zadovoljan - rekao je Bilić i dodao:
- Austrijanci su nas prvo malo stisnuli, a onda su nas gadno stisnuli. Prerano smo se povukli, neki moji igrači kao da su bili preplašeni. Nedostajala je kreacija u veznoj liniji i bokovi su bili malo suzdržani.
Izbornik je u svlačionici uključio kasetofon i pustio Thompsonovu "Lijepa l si"
- Kad sam ušao u svlačionicu, vidio sam igrače da su nezadovoljni i htio sam ih dignuti. Uključio sam kasetofon, pustio Thompsonovu "Lijepa li si" i tjerao ih da pjevaju. Pa Ovo je velika pobjeda, zaslužili su je! I naravno da se sad okrećemo Njemačkoj, da ima prostora i razloga, malo manje vremena, za analizu, ali ja sam siguran da se možemo dići. Znali smo da će biti teško a Austrijancima, možda i teže no što će biti s Nijemcima.Kažem još jednom, mi u tu utakmicu ulazimo s tri boda, a to je sjajno. Unatoč nezadovoljstvu nekim stvarima, koje uopće ne krijemo.

MARKOVIĆ: REZULTAT JE BIO JEDINI CILJ

- Siti smo tih prvih utakmcia na velikim natjecanjima, rezultat je ovdje bio jedini cilj. I to smo ostvarili - rekao je Vlatko Marković i okrenuo se susretu s Nijemcima.
- Igra će sigurno biti mnogo bolja, a rezultat neka bude isti!

Idi na 24sata

Komentari 9

  • shnjof 09.06.2008.

    dajte, pa Budan se još nije razbudio...ajte vi igrat pospani :-) hehe

  • Tesanera 09.06.2008.

    A kad sreće nestane, kak cemo onda? ja poštujem i volim Bilica, i super na ta 3 boda, al kaj nam to znaci protiv dalje? s takvom igrom, nada je jako mala.....ne živi se na staroj slavi, i na popularnosti! looool!

  • sinke 09.06.2008.

    Bez obzira na sve pobjeda je tu.Bravo za sve, samo ne za HTV jer šta ima politika radit u studiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare