To je to što me zanima!

'Slaven će svima biti težak, mi smo pokazali da smo spremni'

Dinamo je na gostovanju u Koprivnici slavio s rutinskih 2-0 (1-0), a na Olmovom (21) mjestu veoma dobru partiju odigrao je Luka Ivanušec (21). Trener Bjelica zadovoljan je predstavom igrača
Vidi originalni članak

Čestitao bih svojim dečkima koji su odradili ozbiljnu utakmicu protiv vrlo dobre momčadi koja se ne boji igrati te nam je u prvom poluvremenu stvorila, ne dosta velikih šansi, ali dosta smo se teško nosili sa njihovom načinu igre. Riječ je o kvalitetnoj momčadi s kojom će svi u prvenstvu imati problema, započeo je Nenad Bjelica nakon pobjede Dinama u Koprivnici (2-0).

Nije to bla vrhunska razina Dinamove igre, ali što je i za očekivati nakon zimske stanke i priprema. Bila je ovo prva službena utakmica bez Danija Olma (21) koji je otišao u RB Leipzig, a na njegovo je mjesto ušao Luka Ivanušec (21) i odigrao jako dobru partiju. Zabio je gol na asistenciju Petkovića.

SLAVEN - DINAMO 0-2 Ivanušec briljirao: Petko zabio i namjestio za rutinsku pobjedu

- Moji dečki su odigrali jako dobru utakmicu, na vrijeme smo zabili taj prvi gol i otišli sa prednošću i onda odmah na početku zabili i drugi gol. Poslije je sve bilo odrađivanje utakmice i čestitam svojoj momčadi. Prva utakmica nakon zimske pauze, nikad ne znaš na kakvom si nivou. Jesi li radio previše, premalo, jesi li dobro tempirao formu, ali mislim da smo pokazali da smo spremni za proljeće  - objasnio je Bjelica. 

Dinamo je ovom pobjedom učvrstio prvo mjesto na tablici i sad ima 50 bodova nakon 20 kola, a iza njega se nalazi Hajduk s 15 bodova manje (35), ali 'bili' tek moraju na teren u 20. kolu i to u nedjelju na gostovanju kod Varaždina.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Zmar116 02.02.2020.

    Smisao postojanja Slavena(kao i velikoj većini klubova sa kontinenta Hrvatske) je da NE pruža preveliki otpor Dinamu i da pruža što veći otpor eventualnim Dinamovim konkurentina u HNL-u...Dakle filijala.Za razliku od Lokosa koji to niti ne kriju,ovdje se radi o jednoj malo umjerenijoj varijanti..Statistika ne laže...Pogledajte prosjećan broj težih prekršaja koji su za posljedicu imali ozljede protivničkih igrača, Slavena protiv Dinama u jednoj utakmici i broj prekršaja, protiv Hajduka ili Rijeke.Pogledajte statistiku zadnjih 15 godina i vidjet ćete da je Koprivnica za Dinamo ,u većini slučajeva,jedan ugodan i lagani izlet sa kojega će se svi vratiti u Zagreb fiti i zdravi,što nikako nebi moglo reći u Rijeci ili Hajduku..A Bože Dragi ,to je Hrvatska kakvu smo si sami skroijli...Po mnogo ćemu i u mnogim poljima, imitacija fejk i lažnjak...Pa zašto tako nebi bilo i u nacionalnom klupskom nogometu...Tu se igra kao nekakva nogometna liga...Nažalost u većini slučajeva, poprilićno negledljiva...Čovjek se najbolje može zaštiti od ovakve hercegbosanske i balkanske Hrvatske, da ode vani živjeti i raditi,kao što se čovjek najbolje može zaštiti od ovakvog hercegbosanskog hrvatskog klupskog nogometa i uopće hrvatskog klupskog sporta,, nedolaskom na stadion ili dvoranu i uopće nepraćenjem takvih događanja..

  • ToniMontana 02.02.2020.

    Bjelica..haha...covjek je lud. HNL je Mamic liga.

  • papilon100 01.02.2020.

    Svadaju ml se par igraca Slavena a pogotovo golman iako radi sitne greske

Komentiraj...
Vidi sve komentare