To je to što me zanima!

VIDEO Varaždin prosuo sve u pet minuta! Hoxha zabio pa izborio penal za bod Slavena

Slaven je gubio 2-0 do 81. minute, kada na scenu stupa Arber Hoxha. Kosovar je prvo zabio prekrasan gol s ruba šesnaesterca, a potom izborio penal, kojeg je u zgoditak pretvorio Mioč
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici 2. kola HNL-a Varaždin i Slaven Belupo su igrali 2-2 (2-0).

Domaći su nakon prvih 45 minuta vodili sa 2-0 golovima Dimitra Mitrovskog (5) i Frana Brodića, a gosti su s dva gola u samoj završnici preko Arbera Hoxhe (81) i Benedikta Mioča (86-11m) spasili bod.

Statistiku utakmice Varaždin - Slaven Belupo pogledajte ovdje

Varaždin je poveo u samom otvaranju dvoboja prekrasnim pogotkom Mitrovskog. Marina je prekršajem zaustavio Belcara na 18 metara od svog gola, a Mitrovski je izravno iz slobodnog udarca pogdio gornji desni kut za 1-0.

Gosti iz Koprivnice imali su veliku priliku poravnati u 23. minuti, ali udarac Hoxhe iz velike blizine uspio je zaustaviti Zelenika. Kazna za taj promašaj stigla je pet minuta potom kada je Varaždin povisio na 2-0. Pilj je započeo akciju na sredini terena, dodao Šegi koji je odlično proslijedio do Brodića, a centralni napadač domaćih je preciznim udarcem sa 20-ak metara pogodio donji lijevi kut nemoćnog Markovića.

Imao je Varaždin više prilika za povećanje prednosti u prvih pola sata drugog poluvremena, ali što Marković što nepreciznost domaćih igrača zadržala je goste na dostižnom rezultatu.

Naznaka dramatične završnice bio je pogodak Hoxhe za 2-1 u 81. minuti. Napadač gostiju prihvatio je loptu na lijevoj strani kaznenog prostora, napravio nekoliko koraka ka sredini te zatim prizemnim udarcem sa 16 metara pogodio donji lijevi kut.

Konačnih 2-2 pet minuta potom postavio je kapetan gostiju Mioč iz kaznenog udarca kojega je izborio Hoxha nakon što je na njega neoprezno startao Kolarić.

Varaždin je sada četvrti na ljestvici s dva boda, dok je Slaven osmi s jednim.

POGLEDAJTE VIDEO: Varaždin - Slaven Belupo 2-2 (sažeci)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Lakrdija88 28.07.2023.

    hoxcha igrac za Dinamo

  • no sleep 28.07.2023.

    Ide hoxcha u dinamo

  • Mrgoslav D. 28.07.2023.

    Zašto nije nakon 27 minute u 33 minuti velika''10''-ka Belcar dobio drugi žuti karton . Opet bojazan , a naputki su jasni !

Komentiraj...
Vidi sve komentare