To je to što me zanima!

Slaven poskupio za Dinamo: Ulaz na stadion za 'Mažuranića'

Članovi kluba popust mogu iskoristiti isključivo dan prije utakmice i to u vremenskom razdoblju od pet sati te dobiti ulaznicu u pola cijene, dok će svi ostali morati dati 100 kuna
Vidi originalni članak

Nakon što su slavili u derbiju sjevera na gostovanju kod Varaždina (1-0), nogometaši Slaven Belupa će u pobjedničkom naletu dočekati aktualnog hrvatskog prvaka Dinamo kojem su početkom prošle sezone uzeli 'skalp' na Maksimiru (2-0). A tko će htjeti na tribine stadiona Ivan Kušek-Apaš, morat će za to platiti 40 kn više od uobičajenog.

SLAVENOV JUNAK 'Radio sam u Podravci, a sad zabijam u prvoj hrvatskoj ligi'

Prodaja je krenula na specijaliziranom portalu i prodajnom mjestu, a u pretprodaji 'članovi kluba ne mogu iskoristiti svoj popust'. Nema razlike s ostalima pa će tako svi moći kupiti ulaznicu po cijeni od 100 kuna, odnosno jednog 'Mažuranića'. Vjerojatno se 'farmaceuti' nadaju i velikoj posjeti navijača zagrebačkog kluba te dodatnom punjenju klupske blagajne.

Popust za članove kluba može se iskoristiti isključivo u petak, dan prije utakmice, kad od 13 do 18 sati na Blagajni 1 mogu kupiti ulaznicu samo na svoje ime za 50 kuna. Utakmica drugog kola HNL-a između Slaven Belupa i Dinama na rasporedu je u subotu, 23. srpnja, s početkom u 21 sat u Koprivnici.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Hakan Šukur 19.07.2022.

    pa to nebi iso gledat da mi žena sjedi na tribini sa ljubavnikom

  • Antitovar *_413 19.07.2022.

    Tak je to kad dolazi Europski klub !

  • TEBRAxy 19.07.2022.

    kad dolazi hadug cijena je diskontna

Komentiraj...
Vidi sve komentare