To je to što me zanima!

Slaven slavio s igračem manje u Varaždinu! 'Kradljivac' Lepinjica dva je puta nadmudrio domaće

Imali su domaći nogometaši posjed, zadnjih 20 minuta i igrača više, ali to na kraju nije bilo dovoljno. Lepinjica je dva puta ukrao loptu u dva ključna trenutka za pobjedu gostiju
Vidi originalni članak

Nakon što su 'farmaceuti' ostali s igračem manje 20 minuta prije kraja utakmice, logično bi bilo da je više šanse za pobjedu imao Varaždin, ali nisu uspjeli na domaćem terenu ostaviti ni bod jer je s deset igrača gol za 2-1 (1-1) zabio Slaven Belupo i odnio tri boda vrijednog sedmog mjesta u Koprivnicu.

Domaći su dobro krenuli u utakmicu, ali bez konkretnog učinka. Zato su zabili 'farmaceuti' i to nakon greške Ivana Nekića koji je poslao slabu loptu po sredini terena koju je presjekao Ivan Lepinjica i uposlio Nongoha koji je s deset metara lijevo iskosa lijepo zabio 'kroz glavu' Olivera Zelenike za vodstvo gostiju.

Na odgovor smo čekali sve do druge minute sudačke nadoknade kad je upravo Lepinjica igrao rukom u šesnaestercu, a sudac Čulina pokazao na penal kojeg je sigurno realizirao kapetan Igor Postonjski. A kapetan Varaždina bio je uključen i u umalo ružne scene u 52. minuti kad ga je u jednom duelu nagazio Boras po potkoljenici. Jauknuo je popularni 'Điđi', ali i pridigao se nakon reakcije medicinske službe.

Bilo bi to ružno nakon što se skoro godinu dana oporavljao od loma noge, ali srećom je sve prošlo dobro. Ostali su 'farmaceuti' s igračem manje nakon što je u 69. minuti nepromišljen bio Agbekpornu. Imao je već žuti karton, a onda neoprezno startao na Mitrovskog i morao na ranije tuširanje. Prijetili su i nakon toga gosti kad je Lepinjica pokušao neugodnim dalekometnim udarcem koji je odskočio ispred Zelenike, ali uspio je to u korner poslati golman domaće momčadi. Tražili su domaći penal nakon navodnog igranja rukom Štefulja u 82. minuti, ali nakon pregleda je VAR soba odlučila kako nema govora o penalu.

Statistika Varaždin - Slaven Belupo (1-2)

Iskupio se Lepinjica u u 86. minuti kad je iskoristio pogrešku Drožđeka na rubu šesnaesterca, a krilni napadač Varaždina je nesmotreno krenuo u klizeći start i srušio veznjaka 'farmaceuta', a loptu je u mrežu spremio Benedik Mioč s bijele točke. I to je bilo dovoljno za pobjedu gostujuće momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kicovz 26.01.2024.

    katastrofalna igra sa naše strane ! nismo u stanje uz igre dati gol ! nadam se da rudeš ne bude proigral

  • Zmar117 26.01.2024.

    Nešto je smrducka u vz.. Al opet lukavo rasprodati sve što vrijedi dok si siguran da ostaješ u Ligi kraj ovakvog Rudeša.. A tu je i dimenzija da do ljeta možeš nešto uštedjeti i na plaćama.. Još da dogodine uđe onaj Zrinski Jurjevac opet ušteda i dodatna rasprodaja..

  • jamesbond7777 26.01.2024.

    Samo da javim da me se ne ceka na tribinama u vz.... Nije me bilo 1,5g i vise me vjerojatno nikad nebu🙄🙄🙄🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare