To je to što me zanima!

Slavenov trener uoči Hajduka izbacio Čanađiju u drugu ekipu

U koprivničkom kadru za nedjeljnu utakmicu s Hajdukom, po svemu sudeći, neće biti ni Dario Čanađija. Iz nekog razloga Sertić ga je poslao u B momčad, bez objašnjenja za javnost
Vidi originalni članak

Osijek, Dinamo, Rijeka pa Hajduk. Da su u Slaven Belupu sami slagali raspored, teži ne bi mogli. Stoga nije iznenađenje što su Koprivničani još uvijek bez boda nakon tri kola.

Prve će tražiti u nedjelju (18 sati) protiv Hajduka na svom stadionu, splitskog kluba koji je posve suprotno ušao u Prvenstvo sa sve tri pobjede.

DAMIR BURIĆ: 'Belupo je kvalitetan, ali mi moramo opet biti dominantni'

- Očekuje nas još jedna u nizu teških i zahtjevnih utakmica. Svjesni smo težine suparnika, kao što smo bili i u prva tri kola. Hajduk je s novim trenerom promijenio stil igre, a mi smo se ovaj tjedan pripremili tako da možemo odgovoriti na  njegov visoki presing i okomita dodavanja - najavio je trener Ivica Sertić.

- U kadru su svi igrači osim Božića i Jajala, koji se oporavljaju od ozljeda. Sretni smo što nam se priključio Krstanović, koji nam daje na samopouzdanju, on je igrač koji radi razliku u HNL-u.

Čanađija trenirao s B momčadi

Međutim, u koprivničkom kadru za sutrašnju utakmicu, po svemu sudeći, neće biti ni Dario Čanađija. Iz nekog razloga Sertić ga je poslao u B momčad, bez objašnjenja za javnost na konferenciji koja je trajala dok je on trenirao s mladim kadrom.

- Svi naši igrači, ovisno o razini forme koju pokazuju i procjeni trenera i stručnog stožera, u danom su trenutku na raspolaganju i A i B momčadi - oglasili su se iz Slavena, prenio je portal Klikaj.

Bjelovarski veznjak (25) i dokapetan očito je napravio nešto što se treneru nije svidjelo s obzirom da ga je ovaj koristio u sve tri utakmice, prve dvije u punoj minutaži, a u posljednjoj jedno poluvrijeme. Čanađija se Slavenu iznova pridružio u veljači ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • MaBla 11.08.2019.

    Jako je los Slaven. Da tezak raspored su imali ali nekad su znali barem doma otezat jačem protivniku. Dolaze sve nekakvi slobodni igraci upitne kvalitete. Zajednistvo ne postoji. Forma upitna al glavno da glume frajere. Mislim da bu borba za ostanak ovu sezonu.

  • cigo1983 10.08.2019.

    Sad vec davno,kao juniorski vratar sam bio na kaljenju u 2.hnl i imao prilike igrati protiv tog Sertica,pa se nadam da se izgradio kao covjek i kao sportas jer je tada imao ponasanje ulicnog razbojnika i vokabular zadruznog kocijasa,a to mu cak ni u toj utakmici nije donjelo pobjedu,pa je ostala nada da je u medjuvremenu skuzio kako to nije pravi smjer i da se promjenio!!!

  • PlaviZgb 10.08.2019.

    Pa moraju "majstori" skupit još koji bod, dok ne krenu ozbiljni protivnici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare