To je to što me zanima!

Slavili golove i grizli tenisice: Hvala Bogu, nije bilo ozljeda...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U drugoj finalnoj emisiji Nabrundavanja četiri ekipe borile su se za dva mjesta koja vode na tribine u Poljsku. Zadatak je bio pokazati oduševljenje nakon zabijenog gola
Vidi originalni članak

Nakon što su u prošloj emisiji Nabrundavanja ispali Žujokljunci, projekt je ušao u završnu fazu. "Nabrundavanje 2012, PoŽuji na tribine je u samoj završnici, a samo četiri ekipe bore se za dva mjesta koja vode na tribine u Poljsku.

Trešnjevka hardcore, Maligani, Top, vrh i Gudravci u drugoj su finalnoj emisiji Nabrundavanja morali pokazati oduševljenje nakon zabijenog gola.

Neki su se ljubili u usta, vrištali i glumili da pecaju, drugi su slavili sa šampanjcem...

- Bilo je dobro i atraktivno. Sreća da nema ozlijeđenih - komentirao je član žirija Jurica Galić iz udruge "Uvijek vjerni".

Čak je i uvijek mirni Oliver Mlakar morao smirivati jednu od ekipa koja je malo pretjerala u proslavi gola. Na kraju smo se oprostili od ekipe Top, vrh.

- Srce nam je slomljeno. Ali eto, došli smo do finala - komentirali su dečki. 

Ono što slijedi je finalna emisija Nabrundavanja u kojoj ćemo saznati dvije ekipe koje će bodriti "kockaste" na tribinama.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Tsubasa Ozora 19.12.2014.

    bitno je da su zubi ostali čitavi..

  • Markoo1995 19.08.2012.

    popovača majka :D

  • neko mi je fejko acc 04.06.2012.

    kako me živcira ova zadnja ekipa dečki su tolko loši da mi je muka tak bi proslavio gol da idem u 7 a razred osnovne škole

Komentiraj...
Vidi sve komentare