To je to što me zanima!

Slavio nepostojeći gol: Ne znaš bi li mu se smijao ili plakao...

Australski nogometaš zabio je za 1-0, preskočio reklame i potrčao u zagrljaj navijačima na tribine. Slavio je on tako 20-ak sekundi, a kad se okrenuo shvatio je da je sudac podigao zastavicu...
Vidi originalni članak

Pogled Kerema Buluta koji je nakon lude proslave s navijačima na tribine shvatio da mu je sudac poništio gol zbog zaleđa je nešto neprocjenjivo.

Napdač Western Sydney Wanderersa zabio je u 50. minuti Melbourne Cityju za 1-0 i odmah u ludom slavlju preskočio reklame, dotrčao do navijača na tribinu i u njihovu zagrljaju proslavio vodeći gol. U tom vremenu svi su igrači na terenu, a i većina navijača već znali da gol nije priznat. No Bulut pojma nije imao i nastavio je svoje ludo slavlje. Trčao je, skakao, vikao, slavio, a kada se nakon 20-ak sekundi ludovanja okrenuo prema sucima shvatio je da od gola nema ništa.

Izraz lica australskog nogometaša nakon toga odražava svu jad i razočaranje koje je osjetio u tom trenutku. Utakmica je na kraju završila 1-1. Melbourne je poveo 1-0 golom Tima Cahilla, a izjednačio je u 92. minuti Scott koji je u 67. zamijenio upravo razočaranog Buluta.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • El Tractor 19.11.2016.

    A kome ćete se vi novinarčići smijati, pa do jedan članak vam je bogat pogreškama, prije bi barem ispravili na sugestiju nas komentatora, a sada ni to!!!

  • stric Bedanec 19.11.2016.

    Slavlje ko da je zabio odlučujući gol u 95'.

  • strmi007 19.11.2016.

    pa to nisu istine

Komentiraj...
Vidi sve komentare