To je to što me zanima!

Slavko Goluža ljut na rezerve: To nije igra za reprezentaciju...

Jedno je igrati u klubu, drugo u reprezentaciji. Jako sam ljut na igrače. Dao sam im slobodu, ali i tražio odgovornost, rekao je Slavko Goluža nakon slavlja protiv Irana
Vidi originalni članak

Čestitke mojim igračima na pobjedi i protivniku na korektnoj igri. Zadovoljan sam. Odmorio sam sedam, osam igrača. No nisam zadovoljan s nekim dijelovima susreta, rekao je izbornik Slavko Goluža nakon hrvatske pobjede protiv Irana 41-22.

Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatski izbornik od prve minute protiv Irana dao je šansu igračima koje dosad nije puno koristio. No rezerve su ga razočarale. U prvom poluvremenu više od pet minuta nismo zabili. Početkom drugog dijela hrvatske rezerve izgubile su nekoliko lopti. Goluža je morao u igru uvesti Domagoja Duvnjaka i Marka Kopljara.

- Bila je to bezglava igra i zato sam morao uvesti dva, tri igrača. Jedno je igrati u klubu, drugo u reprezentaciji. U klubu se postaje igrač, u reprezentaciji zvijezda. Nemaju igrači razloga biti u grču, dao sam im slobodu, ali i tražio odgovornost od njih. Bio sam jako ljut, potrošili su par lopti, izgubili glavu... Treba igrati s glavom, ne sa srcem - rekao je Goluža za kamere RTL-a nakon susreta.

Sad nam slijedi Makedonija, koja je u drugoj utakmici naše skupine pobijedila BiH 25-22. Utakmica protiv njih za dva dana bit će za prvo mjesto u skupini.

- Moramo se najbolje pripremiti. Radi se o jako dobroj reprezentaciji. Na okupu su gotovo cijelu godinu. Većina ih je iz Metalurga. Dodatno će se napaliti na nas. No moramo imati veliko srce i mirnu glavu - dodao je izbornik.

Horvat: Imamo još rezerve

Moramo biti zadovoljni. Ipak smo odradili utakmicu bez velikog umora i to je najbitnije. To i da se nitko nije ozlijedio, rekao je Zlatko Horvat koji je zabio 12 golova.

Goran Stanzl/PIXSELL

- Znao sam da ću igrati puno. Moram pohvaliti i suigrače na odličnoj obrani u većem dijelu utakmice. Je, bilo je malo grešaka, ali idemo se pripremiti za Makedoniju. Imamo još dosta rezerve i to ćemo pokazati u sljedećim utakmicama - dodaje Horvat.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • Drazen Sulimanec 21.01.2015.

    Dečki su mladi i neuigrani. stoga ih je mogao uigrati. Potencijal imaju

  • BAKY_1 20.01.2015.

    protiv takvog irana je realno 25 razlike...

  • kung fu panda 20.01.2015.

    sačekajte da se dečki malo ohrabre nije lako igrati za reprezentaciju prvi puta samo polako biti će tu vrhunskih igrača

Komentiraj...
Vidi sve komentare