To je to što me zanima!

Slavlje Argentine preraslo je u skandal: Messi bi zbog povika mogao imati problema u Parizu

S obzirom na odnose navijača francuskog PSG-a i argentinskog nogometaša, moglo bi doći do novih tenzija u Parizu nakon 'provokacija' s Monumentala
Vidi originalni članak

Nakon prijateljske utakmice protiv Paname (2-0), reprezentativci Argentine su na Monumentalu s 90.000 gledatelja još jednom proslavili naslov svjetskog prvaka, a u tom su zanosu argentinski reprezentativci otišli 'preko granice' te bi neki od njih, a prvenstveno Lionel Messi (35), mogli imati problema kad se vrate klupskom nogometu.

FEŠTA SVJETSKIH PRVAKA VIDEO Messi zabio 800. gol u karijeri! I to kakav... Argentinci proslavili titulu u Buenos Airesu

U zanosu su navijači zapjevali, a zatim su im se priključili reprezentativci Argentine, s navijačkom pjesmom. Sve tu snimile kamere.

- Minuta šutnje za Brazil koji je mrtav, minuta šutnje za Francusku koja je mrtva - orilo se Monumentalom.

S obzirom na odnose navijača francuskog PSG-a i argentinskog nogometaša, moglo bi doći do novih tenzija u Parizu. Podsjetimo, nakon što su Parižani u posljednjem ligaškom ogledu prije reprezentativne stanke izgubili od Rennesa (2-0), Messi je odmah otišao u svlačionicu bez da je pozdravio navijače. 

A s obzirom na to da mu na ljeto završava ugovor s Parižanima, mogli bi ga uskoro gledati i u dresu nekog novog kluba. 

POGLEDAJTE VIDEO: NAVIJAČI WALESA POSLALI PORUKU 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • NenadŠegvić 25.03.2023.

    Moš mislit kako je namješteno , izgubili protiv Saudijske Arabije , dva puta prošli sretno na penale protiv Nizozemske i Francuske , a protivAustralije je malo falilo da i tu budu penali , a da za kraj ne zaboravimo u zadnjim minutama finalnog produžetka onaj volej za Francusku gdje su svi Argentinci mogli biti zavijeni u crno , pa o kojem mamještanju se ovdje govori ?!?!

  • kumerle171 24.03.2023.

    Neka se ljudi vesele, imaju i zbog čega. A vecina komentatora pokazuje koliko su zavidni i jadni.

  • vedji777 24.03.2023.

    više neće ništa osvojiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare