To je to što me zanima!

Slavlje Malog Zelenog: Diego luduje s Del Potrovim reketom

Ponajbolji nogometaš svijeta svih vremena uživa posljednja tri dana u Zagrebu, a razlog za veselje pružili su mu njegovi sunarodnjaci u finalu Davis Cupa. U deliriju se čak i on primio reketa u Areni
Vidi originalni članak

Po dolasku u Zagreb naljutio se na argentinske novinare, u petak ga je prvo iznenadio Delbonis, a onda razveselio Del Potro. U subotu ga je pak najprije 'uništila' vijest da je umro njegov drugi otac Fidel Castro da bi ga dokrajčili Čilić i Dodig koji su pomeli Del Potra i Mayera. No Diego Armando Maradona je ponovno smogao snage i u pratnji lijepe zaručnice u nedjelju zauzeo svoje mjesto u VIP loži Arene Zagreb kako bi do kraja odgledao peti finale svojih 'gaučosa'.

Nije dobro krenulo po Malog Zelenog. Čilić je sjajno ušao u meč i dominirao protiv Del Potra, no nevjerojatni Argentinac se izvukao iz mrtvih i u drami od pet sati odveo finale u peti meč. A to je toliko razgalilo velikog Maradonu da je u loži ponovno provocirao hrvatske navijače. Koliko Maradonino prisustvo u Areni znači jasno govori i podatak da je Mali Zeleni na poklon dobio Del Potrov reket kojim je vratio Argentinu u život.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • hercules18 28.11.2016.

    Teske drogee

  • 28.11.2016.

    neki dan kad je stigao je bio legenda a sad je narkoman....bo vas tenis....

  • jmdelpotro 28.11.2016.

    Deklarirani narkoman. Pun mi ga je kura. više. Vraćaj se u Argentinu seljačino necivilizirana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare