To je to što me zanima!

Slepi i Krama vodili modre do pobjede, Tin opet zabio

U osmini finala Kupa Hrvatske prvak Dinamo je na gostovanju kod Vinogradara slavio 4-1 uz po dva gola Mire Slepičke i mladog Andreja Kramarića
Vidi originalni članak

Specijalist za Croatiju iz Sesveta zabija i protiv Vinogradara! Miroslav Slepička je s dva gola u prvih 25 minuta doveo Dinamo u rano vodstvo na gostovanju u Mladini pokraj Jastrebarskog i otklonio neizvjesnost. Kruno Jurčić je rano mogao odahnuti, ali nije imao stalnog partnera s kojim bi mogao podijeliti zadovoljstvo. Zoran Mamić nije sjedio uz njega na klupi.
- A gdje je Zoki? Nije valjda da je sad otišao tražiti novog trenera - našalio se netko iz publike, koja se ovoga popodneva u Mladini mogla osvježavati isključivo sokovima. Nisu se okretali telci niti se pekao roštilj, takve su stvari očito rezervirane samo za Unešić.
Dinamo je tih 'Slepičkinih' 2-0 imao do 86. minute. A onda je, osam godina nakon što je zabio Dinamu u dresu TŠK-a, Butininu mrežu pogodio je Tin Lovreković. Za mjesec dana će navršiti 37 godina, ali za drugoligaške travnjake još uvijek je dovoljno dobar. I za zabiti Dinamu, u čijoj su obrani igrali Etto, Lovren, Barbarić i - Glavina. Već je gotovo i zaboravljen lijevi bek koji je ljetos stigao pojačanje, a u Mladini je čak i asistirao Slepički za prvi gol.
Četiri minute imao je Vinogradar nakon Lovrekovićeva gola da izjednači i napravi malo čudo. Možda bi i uspjeli da stvar u svoje ruke nije odlučio uzeti Andrej Kramarić. S dva lijepa gola, u 89. i 90. minuti, opet je donio olakšanje treneru Jurčiću. Pogađao je s ruba šesnaesterca i potvrdio prolaz Dinama među osam najboljih.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • the.king 29.10.2009.

    Callelo dugo nije počeo utakmicu...a šta je radio protiv Cibalije u prošlom kolu.

  • casio 29.10.2009.

    Sa takvima Dinamo može igrati. To je njegov nivo.

  • Nizozemac 29.10.2009.

    Hvala DRAGOM BOGU da je krenulo i Dinamu a i Hajduku ako neide protiv ELITNIH klubova bar da ide ovako tu bi i Mandzukic i Sharbini bili odlicni mozda bi i postigli koji zgoditak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare