To je to što me zanima!

Slišković poludio na novinara: Brko, šuti, što se tu petljaš?

Utakmica Radnika i Zrinjskog prošli tjedan i dalje je glavna tema u BiH nogometu. Podsjećamo, Zrinjski je pobijedio iz nepostojećeg penala u 93. minuta, a pitanje o toj situaciji naljutilo je trenera 'Plemića' Sliškovića
Vidi originalni članak

U ludoj završnici Zrinjski je prošli tjedan pobijedio Radnik 2-1 i tako na ljestvici prestigao Željezničara. Do kraja se igra samo jedno kolo i sasvim je izvjesno da će 'plemići' obraniti naslov. Gol vrijedan pobjede zabio je Saša Kajkut u 92. minuti iz nepostojećeg penala, a upravo je pitanje o toj situaciji naljutilo legendarnog Sliškovića. 

'Sporna' situacija:

- Znate reći izmislio je penal, a ne znate reći da je izmislio crveni karton. Drugačije bi bilo da smo igrali cijelu utakmicu s 11. Ajde, bogati, šuti, ti ćeš komentirat. Što ste neobjektivni? Govorite jednu stranu, a ne želite reći drugu. - krenuo je Slišković.

- Zašto galamite na mene. Ne poštujete me? - branio se novinar.

- Ja ne galamim, ja kad zagalamim to je ihihihi - rekao je Slišković, a nakon štu mu je novinar odgovorio s "probajte", Baka je poludio:

- Što ti ćeš meni nešto? Je li Brko? Što provociraš?.

Cijeli video pogledajte ovdje:

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • jure007 24.05.2017.

    Rezultat is opet ;) Baka legenda

  • mashy 24.05.2017.

    Hahah jednostavno me zaboli uho za nasim nogometom na balkanu jer je prejadan i negledljiv...al da trener ovako prica na presici gdje bi trebalo da odgovara na pitanja i iznese strucno misljenje...pa ja neznam.

  • Pao i ustao. 23.05.2017.

    Baka je kralj,zavrsena prica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare