To je to što me zanima!

Slomila noge: Operirali su je, a za dva mjeseca trebala se udati

Samantha Cerio (22), gimnastičarka koja se teško ozlijedila nakon vježbe na parteru, operirala je koljena. U svibnju će diplomirati na području svemirskog injženjerstva, a čeka je posao u Boeingu
Vidi originalni članak

Sad sam dobro, odmaram se. Hvala svima na porukama podrške, javila se američka gimnastičarka Samantha Cerio (22) iz bolničkog kreveta. Operirali su je nakon teške ozljede na sveučilišnom natjecanju u Louisiani.

Samantha je izvodila vježbu na parteru i nakon 20-ak sekundi nezgodno je doskočila.

Dvorana je utihnula, čuli su se samo njezini vriskovi. 

Pozor! Video je uznemirujućeg sadržaja

Dislocirala je koljena i potrgala ligamente.

Natjecanje je bilo prekinuto na više od pola sata, dok je nisu prevezli u bolnicu.

Ubrzo je objavila i kraj karijere. 

VIDEO Užas u SAD-u! Gimnastičarka pri doskoku slomila obje noge

- Bio je to moj posljednji nastup kao gimnastičarke. Nakon 18 godina napuštam ovaj sport i ne mogu biti ponosnija jer me gimnastika napravila ovakvom osobom. Naučila me napornom radu, poniznosti i privrženosti. Stavila je pred mene brojne zapreke i naučila me što znači biti posvećen nečemu. Nikad nisam mislila da će me tako testirati, nije završilo kako sam se nadala, ali nikad ne završi. Hvala svima na sveučilištu Auburn što su napravili okruženje koje sam zvala domom - napisala je Samantha Cerio na Instagramu nakon teške ozljede.

Ovo joj je bila zadnja godina na sveučilištu u Auburnu u Alabami. U svibnju će diplomirati u području svemirskog injženjerstva i već je čeka posao u američkoj multinacionalnoj kompaniji Boeingu.

Za dva mjeseca se trebala i udati, ali taj će termin zbog ozljede i oporavka možda morati malo pomaknuti.

U bolnici ju je posjetio Fieldon King Alexander, predsjednik sveučilišta u Louisiani gdje se Samantha ozlijedila.

- Posjetio sam ovu predivnu i inspiriativnu ženu. Nema nikakve sumnje da će se oporaviti i nastaviti raditi čudesne stvari - napisao je na Twitteru.

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 09.04.2019.

    Jadna cura zao mi je je jako

  • Judita👥 09.04.2019.

    Njoj kao da to nijw ništa..po snimci..i u bolnici..svu sreću želim.uf.gadno izgledalo kao nekq lutkq nq koncu.. marioneta

  • vozi Miško 09.04.2019.

    Katastrofa. Najjači mi je komentator, "I think she's maybe hurt.", hahaha. Slomila ih je kao čačkalice, loš doskok, nikad nisam vidio nešto takvo, brutalno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare