To je to što me zanima!

Slomljena srca 'nerazzurra': Bili smo autsajderi, stvarno smo razočarani. Zaslužili smo više...

Razočarani smo što smo izgubili najvažniju utakmicu i razočarani što smo izgubili nakon što smo bili ravnopravni s momčadi koja je izgrađena kako bi osvojila ovo natjecanje. Nažalost, nismo zabili, rekao je Dimarco
Vidi originalni članak

Inter se nadao čudu u Istanbulu. Manchester City bio je veliki favorit u finalu Lige prvaka, a 'građani' su golom Rodrija u 68. minuti prvi put u povijesti kluba osvojili Ligu prvaka.

Ipak, 'nerazzurri' su pružili sjajan otpor. Mreža Andrea Onane zatresla se tek nakon nesretnog odbijanca koji je pokupio Rodri, a Inter je imao nekoliko velikih prilika za izjednačenje poput grede Federica Dimarca u 70. minuti i udarca glavom Romelua Lukakua krajem utakmice. 

Trener Simone Inzaghi ništa nije zamjerio igračima.

SVAKA ČAST Samo mu je ovo nedostajalo! Guardiola pokorio nogomet i još jednom ušao u povijesne knjige

- Čestitao sam igračima, bili su sjajni, odigrali su odličnu utakmicu. Izgubili smo finale koje smo željeli dobiti pod svaku cijenu, ali igrači moraju biti ponosni, svi moramo biti ponosni -  rekao je Inzaghi, trener Intera, u razgovoru za Sky Sport.

Dimarco je skoro bio heroj Intera. Iako je osvojio medalju za drugo mjesto, ponosan je što je Inter bio ravnopravan nevjerojatnom Cityju.

REAKCIJE 'GRAĐANA' Guardiola: Bilo je zapisano u zvijezdama! Junak Cityja: Moja mama nije imala za sladoled...

- Stvarno smo razočarani, zaslužili smo više. Razočarani smo što smo izgubili najvažniju utakmicu i razočarani što smo izgubili nakon što smo bili ravnopravni s momčadi koja je izgrađena kako bi osvojila ovo natjecanje. Nažalost, nismo zabili - rekao je Dimarco nakon utakmice.

Predsjednik Intera Steven Zhang ponosan je na igrače.

'GRAĐANI' ĆE OVO PAMTITI VIDEO Pogledajte gol koji je Cityju donio naslov Lige prvaka

- Stvarno sam ponosan na momčad, igrače, stožer, na sve. Svi su nas smatrali autsajderima, ali utakmica je pokazala da znamo igrati na razini Manchester Cityja, kojemu čestitam. Ovo mora biti početna točka za bolje rezultate u budućnosti i izgradnju momčadi koja se može vratiti u finale Lige prvake -  rekao je Zhang za Canale 5.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kicovz 11.06.2023.

    lautaro i lukaku tragičari

  • ČA!! 11.06.2023.

    Šteta mnogi koji se razumiju u nogomet su mišljenja da je Inter bio puno bolji i da im nije jasno kako nisu zabili. Inter je pokazao čvrstinu i igru alibi ovoj utakmici se stvarno možexreći da nisu imali tu sreću. Da je samo bio Lukaku igrač u svojim najboljim danima Inter bi ovo dobio. Jbg to je nogomet.

  • žkime 11.06.2023.

    Opsjednutost Hajdukom na sjeveru i dalje traje,živiliiii....🍻🍻😅🤙👏👏👏

Komentiraj...
Vidi sve komentare