To je to što me zanima!

Slomljeni su radili čuda: Njih ni lomovi i jaka bol nisu zaustavili

Njih ni lom ni temperatura, a ni bilo kakva bol nisu maknuli s terena. Stisnuli su zube i bili najbolji. Jordan je igrao s temperaturom, Rondo s jednom rukom...
Vidi originalni članak

Njima je pobjeda bila sve. Toliko su je željeli da su zbog nje igrali slomljenih gležnjeva, trčali s ozljedama s kojima većina ljudi ne bi mogla ni hodati, igrali s potresom mozga... Sve su mogli, ali jedino ne odustati.

Zadnji od petorice veličanstvenih košarkaša, prije nekoliko dana, bio je bek Celticsa Rajon Rondo. U duelu s Dwayneom Wadeom iz Miamija srušio se na pod i jauknuo od bola. Lakat je iskočio iz čašice. Za njega je utakmica bila izgubljena, a svi su mislili i ostatak sezone.

Ali Rajon Rondo došao je do trenera Doca Riversa i rekao mu:

- Želim igrati, stavi me!

Čovjek je ostao šokiran, ali poštovao je njegovu želju. Umjesto u bolnici na snimanju, Rondo je ponovno bio u utakmici. I to kako je bio...

Jednu ruku uopće nije mogao pomaknuti, ali je zato s drugom doslovno sam 'razbio' Miami Heat.

Još veću ludost napravio je Isiah Thomas prije 23 godine. Čovjek je igrajući sa slomljenim gležnjom ušao u povijest sporta. Toliko je želio pobjedu protiv LA Lakersa i naslov prvaka pa je cijelu košarkašku karijeru stavio na kocku zbog samo jedne utakmice.

Michael je 'gorio' i sam ih 'pomeo'

U petu utakmicu NBA finala Jordan je ušao s temperaturom 38. Jedva je hodao, znojio se, tresao i 'trpao'. Utahu je zabio 38 koševa i sam ih dobio.

Najbolji i s jednom rukom...

Rondu je izletio lakat, ali želio je igrati. I sa samo jednom rukom bio je najbolji na terenu te je odveo Boston do pobjede protiv Miami Heata.

I 'slomljeni' su radili čuda...

Slomljena noga nije ga zaustavila

Košarkaš Knicksa Willis Reed u sedmu utakmicu NBA finala ušao je sa slomljenom nogom. Zabio je prva dva koša, nabrijao momčad i izašao. Bili su prvaci!

Thomas na jednoj nozi zabio 43

Pistonsi su vodili 3-2 u NBA finalu protiv Lakersa. Thomas je slomio gležanj, ali toliko je želio naslov pa je igrao na jednoj nozi. Zabio je 43, ali su izgubili.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • igasb5 12.05.2011.

    ovaj sa slomljenom nogom,ovaj lakat sribao,ovaj glezanj...i onda napisete jordan igrao s povisenom temperaturom?? kao to je toliko ekstreman slucaj da je to neophodno za napisati. ocito se novinar osjeca dobro kad moze takvu velicinu spomenuti u svom clanku,pa onda bilo sta napise...

  • user_66879 12.05.2011.

    bode miler na jednoj skiji

  • user_36996 12.05.2011.

    ovaj igra s ozlijeđenom rukom, ovaj s nogom, ovaj s laktom bla bla! mandžukić igra bez mozga pa ga nitko nije spomenuo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare