To je to što me zanima!

'Vatrena artiljerija' u Trnavi: Niksi, Perija, Petko pa Deki...

Dugo su se naši mučili u prvom poluvremenu, a onda su u posljednjoj minuti zabili prvi gol i u prvoj minuti nastavka još jedan. Do kraja smo zabili još dva za veliku pobjedu u Trnavi
Vidi originalni članak

Maestralno! Redale su se šanse pred slovačkim golom, spašavala ih je prečka, i to dvaput, pa i stativa, pa obrane posljednjeg čovjeka i(li) golmana, a onda je Nikola Vlašić premijernim golom u šestom nastupu doveo Hrvatsku u vodstvo kod Slovačke.

Fino je veznjak CSKA Moskve prošao Lobotku koji ga je držao za dres, ali nije ga uspio sustići. Izvlačio se Nikola na desnu nogu i sa 17-18 metara pogodio donji desni kut gola Martina Dubravke.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Isticala je 45. minuta utakmice kad je Hrvatska povela, gol nije mogao pasti u boljem trenutku, a sudac Felix Brych odmah je nakon slovačkog izvođenja lopte s centra poslao igrače u svlačionicu.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

ATMOSFERA U TRNAVI Šuker i Kustić uživali u loži, Hrvatsku bodrili Bukić i Tucak

Ako je to bio savršen način zatvoriti prvo poluvrijeme, onda je još savršeniji način bio otvoriti drugo golom u prvoj minuti. Ante Rebić odvukao je nekoliko igrača Slovačke i oslobodio prostor za Ivana Perišića koji je zabio za 2-0 nakon što je lopta pogodila Martina Valjenta i promijenila smjer.

Bio je to 24. gol novog igrača Bayerna u 83. nastupu za hrvatsku reprezentaciju.

Briljantnu večer "vatrenih" u Trnavi začinio je Bruno Petković drugim golom za Hrvatsku u drugoj utakmici zaredom nakon gola Tunisu u prijateljskoj utakmici. U 72. minuti prevario je Milana Škriniara i još jednog slovačkog braniča i maestralno pogodio za 3-0.

Nije ni to bio kraj mukama slovačke reprezentacije. U 89. minuti Marcelo Brozović je ubacio s desne strane, a Dejan Lovren glavom s druge stative zabio tek treći gol za "vatrene" nakon Malte 2011. i Walesa 2013. godine. Bio mu je to 54. nastup.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • cromarijo_1 07.09.2019.

    Gol Petkovića bio psihološki najvredniji (iako su svi važni ) jer da su Slovaci zabili slučajno za 2 : 1 ušla bi voda u uši i nezna se kako bi sve skupa završilo ovako je misa za Slovake završila još neka maznu Mađarsku i kapa do poda .

  • fafarikula021 07.09.2019.

    Tko vam smišlja ove glupe nadimke?

  • 07.09.2019.

    Nista bez strelica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare