To je to što me zanima!

Slovenci pobijedili Nizozemsku, ali ne idu u poluzavršnicu Eura

Bila je to vrlo efikasna utakmica u kojoj je pao čak 71 pogodak, a Slovence su do pobjede vodila trojica koja su postigla po šest golova. To su Cehte, Horžen i Marguč
Vidi originalni članak

Slovenska rukometna reprezentacija pobijedila je reprezentaciju Nizozemske 37-34 (19-13) u prvom susretu 3. kola skupine II Europskog rukometnog prvenstva.

Bila je to vrlo efikasna utakmica u kojoj je pao čak 71 pogodak, a Slovence su do pobjede vodila trojica koja su postigla po šest golova. To su Nejc Cehte, Kristijan Horžen i Gašper Marguč.

Sa druge strane najefikasniji u Nizozemskoj bio je Versteijnen koji je zabio nevjerojatnih 15 golova.

Borba za peto mjesto

Slavlje nad Nizozemcima bila je prva slovenska pobjeda u drugom dijelu natjecanja u Hamburgu, čime je bila zadržala minimalne nade za plasman u polufinale sve do susreta Danske i Norveške. Danci su pobjedom pogurali Švedsku, a Sloveniji ostaje borba za konačno peto mjesto.

Slovenija je već u prvom poluvremenu vodila sa šest razlike (19-13), da bi u nastavku stigla i do + 8 (24-16). Nizozemska se u završnici u nekoliko navrata uspjela približiti na dva gola zaostatka, no više od toga nije išlo.

Sloveniju čeka Danska

Pred Slovencima je težak zadatak, prije svega moraju pobijediti moćnu Dansku, a onda se nadati i da će se poklopiti sve ostalo kako bi se borili za peto mjesto.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • American_Donut 21.01.2024.

    RTL-u ubuduce treba zabraniti prava na prijenose utakmica bilokakvih prvenstava jer da bi pogledao koju utakmicu, moras platiti

  • SA-SU 21.01.2024.

    Slovenci će u polufinale kada će na vrbi rasti grožđe.

  • Skull 55 21.01.2024.

    Gdje gledati? Na platformi Voyo?

Komentiraj...
Vidi sve komentare