To je to što me zanima!

Slovenski mediji složni: Svi smo ponosni na naše fantje

Mediji u Sloveniji itekako su ponosni na izdanje slovenske reprezentacije na SP-u. Naravno, žale za osminom finala, no nitko ne optužuje igrače
Vidi originalni članak

Jenkiji umjesto Slovenaca u osmini finala Svjetskog prvenstva, stoji naslov na slovenskom portalu 24ur nakon jučerašnjeg minimalnog poraza od Engleske. Slovenija bi i s tim porazom prošla u osminu finala SP-a da SAD nisu golom u posljednjim minutama pobijedile Alžir 1-0. Taj rezultat Amerikance je gurnuo na prvo mjesto, Engleze potisnuo na drugo, a Sloveniju poslao kući. Tužan kraj razočarao je naše susjede, no svi u 'deželi' ponose se Kekovim nogometašima. Kako i ne bi kad su veliku Englesku od koje je Hrvatska dobila devet komada držali na konopcima do samog kraja.
- Engleska je zasluženo pobijedila. Nadigrala nas je, imala je puno prilika, ali je na kraju morala strahovati od našeg izjednačenja - piše samokritični Dnevnik. Portalom Žurnal24 dominira naslov 'Dečki, skidamo kapu, glavu gore!'.
- U scenariju kojeg se ne bi posramio ni Alfred Hitchcock Slovenija je ostala bez osmine finala - počinje tekst Žurnal24 čiji je novinar istaknuo pet ključnih trenutaka za Sloveniju na SP-u:
1. Gol Jermainea Defoa za pobjedu Engleske;
2. Odlično prvo poluvrijeme protiv SAD-a;
3. Grozno drugo poluvrijeme protiv SAD-a;
4. Prva pobjeda u povijesti SP-a koja je otvorila vrata osmine;
5. Čak i igrači u JAR-u osjećaju euforiju u Sloveniji.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Darkman 24.06.2010.

    Ispali su pa šta? Ispast će skoro svi, a povijest pamti samo pobjednike i eventualno druge. Nije mi jasno zašto mislimo da svijet zna za nas samo po trećem mjestu na svjetskom nogometnom prenstvu?!? Za nas je to bitno, ali globalno gledajući, to je \"kap u moru\".

  • BERISLAE 24.06.2010.

    Nova himna srbije:Daju vam golove,prave od vas volove,koji je to vama ku..c,niste ni za \"Palilulac\".

  • spyzvabob 24.06.2010.

    da da nama su natrpali 9 kom samo sta mi nismo strpali sjelu hrv.pred gol nego smo igrali nogomet umjesto slovenci koji se samo znaju braniti,ajd bolje budite tiho kekeci

Komentiraj...
Vidi sve komentare