To je to što me zanima!

Slovenski ponos ispao već u drugom pretkolu protiv Astane

Iako su imali igrača više od 67. minute, igrači Maribora nisu uspjeli zabiti gol koji bi ih odveo dalje. Astana je ukupnim rezultatom 3-2 izborila 3. pretkolo protiv HJK-a
Vidi originalni članak

Slovenska prošlogodišnja najljepša nogometna priča završila je ovu sezonu debaklom već u drugom pretkolu Lige prvaka. Maribor se prije nešto manje od godine dana borio protiv Chelseaja, Schalkea i Sportinga, a danas je u uzvratnom susretu drugog pretkola LP-a poražen od kazahtanske Astane 1-3 te se tako unatoč pobjedi od 1-0 u prvoj utakmici oprostio od elitnog natjecanja. 

Domaćin je poveo u 12. minuti golom Džolčijeva, no Mariborčane je u igru za prolaz vratio Rajčevič izjednačivši u 39. minuti. Međutim, novi šok za slovensku momčad dogodio se u 43. kada je Canas zabio za 2-1. Bio je to još uvijek rezultat koji je Maribor vodio dalje, ali u 58. minuti zabija Twumasi za veliko slavlje domaćina. 

Strijelac drugog gola Canas je dobio žute kartone u 55. i 67. te su gosti tako imali preko 20 minuta igrača više da zabiju gol koji bi ih odveo u treće pretkolo. Unatoč brojnim pokušajima, Maribor ipak nije uspio, a Astana će u nastavku natjecanja igrati protiv HJK Helsinkija

Idi na 24sata

Komentari 31

  • hej dude 23.07.2015.

    gremo slovenci...lol

  • depravedscum 22.07.2015.

    Tko visoko leti nisko pada, no nece propasti zbog ovoga...

  • LIJEPA LI SI 22.07.2015.

    jel to znaci da onda slovenci nece imati predstavnika u europi ? Kopar sutra takodjer ispada . . . . . . ha ha ha salu na stranu , veceras zelim Dinamu da prodje a sutra , NARAVNO, Hajduku !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare