To je to što me zanima!

'Slučaj Terry': Igrači Chelseaja i QPR-a opet se neće rukovati

Nakon razgovora sa Chelseajem i QPR-om dlučili smo otkazati tradicionalno rukovanje uoči nedjeljne utakmice, piše u priopćenju čelništva Premierlige
Vidi originalni članak

Čelnici engleske Premierlige otkazali su uobičajeno rukovanje igrača uoči nedjeljne utakmice između Chelseaja i QPR-a u 36. kolu.

Nastavak je to priče oko navodnih rasističkih uvreda koje je kapetan "bluesa" John Terry navodno uputio na račun braniča QPR-a Antona Ferdinanda tijekom sudara dvaju klubova u listopadu prošle godine. Budući da bi izbjegavanje rukovanja između dvojice spomenutih nogometaša dovelo do novog skandala, u siječnju je otkazano rukovanje uoči dvoboja između Chelseaja i QPR-a u FA Cupu, a unatoč suprotnim najavama, odluka je sada ponovljena.

"Nakon razgovora sa Chelseajem i QPR-om oko potencijalnog i specifičnog pravnog konteksta u vezi s Johnom Terryjem i Antonom Ferdinandom, odlučili smo otkazati rukovanje uoči nedjeljne utakmice", stoji u priopćenju Premierlige.

Terryja, podsjetimo, u srpnju čeka suđenje zbog navodnog rasističkog vrijeđanja Ferdinanda.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • marshal-tito 27.04.2012.

    sramota za takav klub, da je taj Terry kapetan, a sramota i za njihovu repku. kad bolje razmislim, bas im i dobro pase tamo kao predstavnik nacije. Abramovic ga je morao vec odavno ispucati, najkasnije kad je fulao jedenajsterac protiv ManU u finalu lige prvaka pred koju godinu.....

  • YNWA 27.04.2012.

    kako odugovlace kad je u pitanju englez al bitno da su suarezu pukli odma 8 tekmi kazne

  • denis92 27.04.2012.

    u engleskoj ligi se sa terryem na kraju vise nitko nece rukovat

Komentiraj...
Vidi sve komentare