To je to što me zanima!

Službeno: Srđan Lakić do ljeta 2014. na posudbi u Eintrachtu

U Lakiću smo dobili napadača jakog u zraku, koji se uklapa u momčadski profil Eintrachta i ispunjava zahtjeve koje je postavio trener, kaže sportski direktor Hübner
Vidi originalni članak

Bundesligaš Eintracht iz Frankfurta u utorak je službeno potvrdio dovođenje hrvatskog nogometaša Srđana Lakića (29) iz Wolfsburga.

Lakić će u Eintrachtu igrati na posudbi do ljeta 2014. godine, a u novom će klubu nositi dres s brojem 11. Dubrovčanin je u Njemačkoj igrao za Herthu, Kaiserslautern, Wolfsburg i Hoffenheim. U prvoj Bundesligi je u 68 nastupa postigao 16 golova, dok je u 49 drugoligaških utakmica 19 puta bio strijelac. Ranije je u karijeri igrao za dubrovački GOŠK, Hrvatski dragovoljac, Kamen Ingrad i nizozemski Heracles.

- Sretni smo što je transfer napokon realiziran. U Lakiću smo dobili napadača jakog u zraku, koji se uklapa u momčadski profil Eintrachta i ispunjava zahtjeve koje je postavio trener Armin Veh - izjavio je sportski direktor četvrtoplasirane momčadi Bundeslige Bruno Hübner.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • šokre1981 29.01.2013.

    još samo da krene zabijat golove.

  • mbitunjac 29.01.2013.

    pametno!

  • zacs 29.01.2013.

    lijepa sredina ..FRANKFURT AM MAIN proveo sam tamo jedno vrijeme i pratio sam FSV FRANKFURTER i EINTRACHT CAK IMAM I SAL NAVIJACI SU OK ....SRETNO LAKICU nemoj bas previse u KAISERSTRASSE

Komentiraj...
Vidi sve komentare