To je to što me zanima!

Novi dresovi oduševili Čačića: Veseli me premijera u Osijeku

Veseli me što ćemo protiv Izraela promovirati prvi dres. A u plavom ćemo igrati u Budimpešti protiv Mađarske - rekao je izbornik hrvatske reprezentacije Ante Čačić
Vidi originalni članak

Hrvatski izbornik Ante Čačić najavio je prijateljsku utakmicu protiv Izraela u osječkom Gradskom vrtu u srijedu od 18 sati. U prostorijama gdje je imao "presicu" bili su izloženi novi hrvatski dresovi za Euro 2016. godine.

- Veseli me što ćemo protiv Izralea promovirati prvi dres. A u plavom ćemo igrati u Budimpešti protiv Mađarske - rekao je izbornik Čačić.

Nike je nedavno izbacio novu garnituru hrvatskih dresova za Euro u Francuskoj. Kvadratići su blago zakrivljeni, a iznenađenje je plavi dres koji je po prvi put dobio kvadratiće po uzoru na prvu garnituru. Novi dresovi dobili su dosta dobre komentare, a većina se slaže kako su najljepši koje je Hrvatska ikad imala.

-  Mi smo zemlja koja nogomet doživljava strastveno, a šahovnica na dresovima govori toliko puno priča o našoj zemlji i o našoj reprezentaciji. Sviđa mi se novi dres jer kombinira tradicionalne elemente s modernim detaljima - rekao je Luka Modrić.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • rale90 22.03.2016.

    najbolji do sada

  • angelfish1 22.03.2016.

    Lijepi dresovi nema sta, samo jedna zamjerka sto nisu doveli dva ziva muska manekena da predstave te dresove, a ne ove dvije crne lutke...

  • Luka___1 21.03.2016.

    ovo ko da tamnoputi igraju za repku, crne lutke nemaju smisla

Komentiraj...
Vidi sve komentare