To je to što me zanima!

Službeno: Suigrači se oprostili s Budimirom koji ide u Iran...

Iskusni napadač Mario Budimir (32) sve je dogovorio s iranskim Persepolisom na čijoj klupi sjedi Branko Ivanković. Napadač Dinama uskoro leti u Teheran gdje će formalizirati ugovor s iranskim klubom
Vidi originalni članak

Dinamov napadač Mario Budimir ovih će dana potpisati za iranski Persepolis. O tome se već naveliko pisalo, a rasplet priče potvrdio je golman Dinama Danijel Zagorac koji se sa svojim, sada već bivšim suigračem, oprostio emotivnom porukom na Instagramu.

- Koja je najveća prednost bavljenja sportom? Vjerujte mi, nije to ni slava, ni novac... Najveća prednost je što kroz sport upoznaš puno pravih ljudi koji ti postanu i ostanu pravi prijatelji za života. Sritno mome "malom Budimiru" u dalekom Teheranu - napisao je popularni Zagi na Instagramu.

Najveći zagovornik Budimirova dovođenja bio je Branko Ivanković koji sjedi na klupi iranskog prvaka. Ivanković je nedavno zavapio da mu treba 'killer' pred golom što robusni Budimir zasigurno jest.

Mario Budimir ove sezone bio je treći napadač Dinama, iza Brune Petkovića i Marija Gavranovića, a u 18 odigranih utakmica zabio je osam golova uz dvije asistencije. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • humscro 10.01.2019.

    Sretno Mario, ajde, uzmi im lovu, zaslužio si.

  • MH08 10.01.2019.

    32 godine...nek ode uzeti jos koju kintu pa u mirovinu...dobar posao i za njega i za Dinamo

  • kele2 10.01.2019.

    Liga žnj a klub koji naši u hnl

Komentiraj...
Vidi sve komentare