To je to što me zanima!

Službeno: Utakmica Dinama i AEK-a počet će minutom šutnje

Grčki mediji pišu kako Uefa strahuje od reakcije zagrebačke publike te mogućih zvižduka i pogrdnih povika s tribine, ali ipak su odlučili kako će prije zvižduka za početak utakmice odati počast preminulom Michalisu
Vidi originalni članak

Od 20 sati nas na Maksimiru očekuje odgođena utakmica 3. pretkola Lige prvaka u kojoj će Dinamo ugostiti grčki AEK s kojim je 'zamijenio domaćinstvo' nakon huliganskog okršaja u Ateni prije termina prve utakmice. U spomenutoj je tučnjavi preminuo navijač grčkog kluba Michalis Katsouris (29), a Grci su od Uefe zatražili minutu šutnje u njegovu počast.

POGLEDAJJTE UŽIVO: USKORO POČINE UTAKMICA DINAMO - AEK

NAJNOVIJE INFORMACIJE Uefa upozorila Dinamo i AEK, policija već na ulicama Zagreba

Kako doznajemo od izvora bliskih zagrebačkom klubu, krovna europska nogometna organizacija to im je i dopustila. Također, u njegovu će čast AEK nositi i crni fluor oko ruke. 

POGLEDAJTE VIDEO: Policija na ulicama grada prije utakmice Dinamo - AEK

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Grčki mediji pišu kako Uefa strahuje od reakcije zagrebačke publike te mogućih zvižduka i pogrdnih povika s tribine, ali ipak su odlučili kako će prije zvižduka za početak utakmice odati počast preminulom Michalisu.

POGLEDAJTE VIDEO: PLENKOVIĆ O MILANOVIĆU I UHIĆENIMA

Idi na 24sata

Komentari 271

  • bedak11 15.08.2023.

    Ovaj aek je vise hrvatski klub nego grcki, vise hrvata igra nego grka u ekipi

  • eugen123 15.08.2023.

    ok ljudi, bez zviždanja pokažite da niste primitivci.... POKAŽITE

  • dalmatino h 15.08.2023.

    Ovo mi nije drago, ako dio publike bude zviždalo može i utakmica doći pod upitnik kao i sve ostalo a najveći teret će snositi boysi u grćkoj...ukinite tu minutu

Komentiraj...
Vidi sve komentare