Obavijesti

Sport

Komentari 132

Uefa upozorila Dinamo i AEK, policija već na ulicama Zagreba

Uefa upozorila Dinamo i AEK, policija već na ulicama Zagreba

Grčki mediji tvrde da se sumnja kako ubojica Michalisa Katsourisa ima tetovažu na vratu, a stigao je i odgovor AEK-a na pismo predsjednika HNS-a Marijana Kustića

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Dinamo - AEK, najnovije o navijačima , Atena, Zagreb
Sortiranje događaja
KOJE SU ULICE BLOKIRANE?

Posebne mjere izdala je zagrebačka policija prije utakmice, a promet će biti posebno reguliran u Zagrebu na dan utakmice, posebno u blizini stadiona.

OVDJE pročitajte koje su ulice blokirane zbog utakmice.

POLICIJA NA ULICAMA ZAGREBA

Iako nema naznaka nereda, zagrebačka policija od jutra je angažirana na ulicama glavnog grada Hrvatske.

Pogledajte OVDJE kako policija dežura u centru Zagreba.

UPOZORENJE UEFE

Grčki Newsbomb piše kako je Uefa uoči utakmica u Zagrebu i Ateni upozorila klubove da sve mora proći u najboljem redu.

Opširnije pročitajte OVDJE.

NAPREDAK U ISTRAZI?

Grčki News Break otkrio je kako ubojica 29-godišnjeg Michalisa Katsourisa u Ateni navjerojatnije ima tetovažu na vratu. Međutim, problem u istrazi predstavlja činjenica da se na nadzornim snimkama, koje su trenutno dostupne policiji, mogu vidjeti nekoliko muškaraca s tetovažom na vratu.

Još uvijek je pet do šest glavnih osumnjičenih, dodaje News Break, ali presudnim će se pokazati DNK analiza koja je počela jučer. 

Pojavila se i snimka gdje je Michalis možda pretrpio fatalni udarac. Grčki mediji objavili su video na kojem neidentificirana osoba letvom, na kojoj su bili čavli, udara po ruci osobu koja trči ispred njega, a prema tvrdnjama grčkih medija, riječ je o nesretnom navijaču AEK-a koji je bio obučen u plavu majicu te je na sebi imao motorističku kacigu.

AEK ODGOVORIO KUSTIĆU

Nakon što se AEK oglušio na pokušaj komunikacije od predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, Marijana Kustića, grčki klub odgovorio je zašto se neće sastati.

- Ne sudjelujemo u sastancima radi žaljenja nad nedavnim događajima. Naravno, prisutni smo u svim sastancima po sigurnosnom pitanju, kao što smo ranije nazočili sastanku na Maksimiru tijekom AEK-ovog treninga u prisustvu Uefe. U ponedjeljak je bio jedan sastanak, a u utorak ujutro zakazan je novi sastanak, a mi, naravno, nećemo izbjeći bilo kakvu komunikaciju vezanu uz organizaciju.

Više pročitajte OVDJE.

Komentari 132