To je to što me zanima!

Službeno: Kovač ima novi posao

Dijete sam Bundeslige te sam željan i motiviran započeti još jedno uspješno poglavlje s Wolvesima - kazao je bivši hrvatski izbornik Niko Kovač na predstavljanju
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač (50) službeno je novi trener Wolfsburga, a ugovor je s njemačkim klubom potpisao do 2025. godine. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kovaču je to prva trenerska uloga otkako je napustio Monaco u siječnju ove godine kada je dobio otkaz unatoč dobrim rezultatima. 

Bivši hrvatski reprezentativac je od njemačkih klubova prethodno vodio frankfurtski Eintracht, s kojim je osvojio Kup, pa minhenski Bayern i doveo u Bavarsku naslove u prvenstvu, Kupu i Superkupu. 

- Dijete sam Bundeslige te sam željan i motiviran započeti još jedno uspješno poglavlje s Wolvesima - kazao je Kovač na predstavljanju. 

Wolfburg se trenutačno nalazi na 12. mjestu prvenstvene ljestivce, a uoči sezone 2022/23. naslijedit će Floriana Kohfeldta. Pomoćnik u klubu bit će mu brat Robert. 

Kad smo tražili trenera, tražili smo čovjeka koji će dugoročno razvijati Wolfsburg. Jako sam zadovoljan da smo nagovorili Niku Kovača da nam se priključi, uspjeli smo u tome. On je konzistentan trener, usmjeren na uspjeh, a ja sam uvjeren da će momčad biti dobra u godinama koje dolaze -  rekao je Jörg Schmadtke, sportski direktor u Wolfsburgu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Bravooo ❤❤❤❤ 25.05.2022.

    da je on Švabo on bi dan danas bio Trener Bayerna ! sretno Nikoooo u Wolfsburgu

  • duško djetlić 25.05.2022.

    Ante Čačić je za njega Jupp Derwall !

  • NIKE 24.05.2022.

    Odlična sredina po njega, neka mu je sretno !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare