To je to što me zanima!

Službeno je: Zvonko Pamić u Dinamu idućih pet i pol godina

Svi znamo što Dinamo znači, kakve 'modri' imaju ciljeve i siguran sam da mogu pomoći, rekao je Pamić (21), koji je dosad imao ugovor s Bayer Leverkusenom
Vidi originalni članak

Kako se nedavno najavljivalo u petak se i ostvarilo - Zvonko Pamić (21) potpisao je ugovor sa zagrebačkim Dinamom na pet i pol godina. Pamić. Iako se pisalo da će sin Igora Pamića doći u Maksimir kao igrač na posudbi iz Bayer Leverkusena, 'modri' su otkupili ugovor od 'apotekara'.

Bivši mladi hrvatski reprezentativac došao je u Dinamo iz njemačkog drugoligaša Duisburga, u kojem je bio na posudbi te je ove jeseni odigrao 15 utakmica.

- Jako sam sretan što sam potpisao za Dinamo. Svi znamo što Dinamo znači, kakve 'modri' imaju ciljeve i siguran sam da mogu pomoći. Znam da je u veznom redu jaka konkurencija, ima niz kvalitetnih igrača, ali isto tako vjerujem u sebe i vlastite mogućnosti te se jako veselim početku priprema - rekao je Pamić za službenu stranicu Dinama.

Zadovoljstvo dolaskom mladog veznjaka izrazio je i sportski direktor 'modrih' Zoran Mamić.

- Zvonko je mlad, potentan i kvalitetan vezni igrač te smo sigurni kako će nam njegove igračke kvalitete itekako biti korisne. Obzirom na dugogodišnji ugovor je jasno kako na Zvonka računamo danas, ali i  u budućnosti.

Svojim novim suigračima priključuje se na početku priprema 7. siječnja, a spomenimo da je Pamić igrao i za Žminj, Rijeku, Karlovac i Freiburg.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • prigorac132 29.12.2012.

    Draze mi je da mamic kupuje bivse reprezentativce, bolje hrvate nego tamo neke iz juzne amerike, imamo mi igraca po dinamovoj mjeri, al bgte nek misli malo i na navijace, a ne da samo rasprodaje igrace

  • suker 29.12.2012.

    dobro dosao

  • cimerrr 29.12.2012.

    Napokon da kupe jedno pravo pojačanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare