To je to što me zanima!

Šminka, klor, ulje i - gola tijela: Vaterpolisti snimili vruće fotke

Je, je, inače se šminkam sam svaki dan, smije se golman "barakuda" Ivan Marcelić (25) dok ga vrijedna šminkerica Sanja maže uljem kako bi fotografije bile što atraktivnije
Vidi originalni članak

Najcjenjeniji hrvatski fotograf Šime Eškinja ponovno je nadmašio sam sebe. Eškinja već nekoliko godina živi i radi u Parizu, poznat je kao modni fotograf, ali ovog je puta zasukao rukave i ušao u nešto drugačiji projekt. 

POGLEDAJTE VIDEO
Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glamur modnih pista zamijenio je mirisom klora i bazenom Mladosti. Fotografirao je hrvatske vaterpoliste koji su po tko zna koji put stali ispred objektiva i pozirali za vrući kalendar. Naši reprezentativci u ovom su poslu već pravi profesionalci.

- Je, je, inače se šminkam sam svaki dan - smije se golman "barakuda" Ivan Marcelić (25) dok ga vrijedna šminkerica Sanja maže uljem kako bi fotografije bile što atraktivnije.

- Ovo mi je treća godina da snimam kalendar. Šime je baš super lik pa sve to brzo bude gotovo u jednoj opuštenoj atmosferi, ali dobro to izgleda - kazao je Marcelić pa dodao:

- OK, malo nam je čudno pozirati tako, nismo mi navikli na preveliku medijsku pozornost. Kakve su bile reakcije? Baka i djed su mi rekli da sam lijep, a cura mi je dopustila da me snimaju u takvom izdanju, tolerantna je, haha.

Pred objektiv je stao i ponajbolji hrvatski reprezentativac Maro Joković (32).

- Ni sam ne znam koji mi je ovo kalendar koji sam snimio, iz godine u godinu to sve ide brže i brže. To je jedna lijepa promocija vaterpola - smatra Maro.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegova rodbina veseli se svakom kalendaru.

- Jedva čekaju staviti nas na zid, po Dubrovniku ih podijelim hrpu - dodao je.

Maro je pravi profesionalac, nije mu teško odraditi i takve zadatke koji nemaju baš prevelike veze sa sportom.

- Sve su to naše obaveze, mora se to obaviti zbog sponzora i Saveza. Sve se ovo radi da bi se privukla publika i reakcije su zbilja pozitivne, ali mislim da se neke marketinške akcije oko vaterpola promašene. Ali dobro, nisam ja tu da o tome mislim i da to koordiniram - zagonetno je dodao Joković.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mferenac 26.11.2019.

    Ne napadajte, ali ja obožavam ovako zdepaste i ugodno popunjene vaterpoliste poput Marcelića, Vrlića, Dobuda i Bušlja. Pogotovo ako su visoki i zgodni poput njih.

  • NIKE 12.11.2019.

    Ovi šta kuglaju i bacaju pikado imaju bolje linije.

  • 12.11.2019.

    Pazi škembe u profesionalca

Komentiraj...
Vidi sve komentare