To je to što me zanima!

Smogovci okrivili Čavlovića: 'Otkad je tu, klub nema viziju'

Prije par tjedana klub se zbog financijske krize riješio svih zaposlenika kluba osim predsjednika Domagoja Čavlovića, a navijačka skupina 'Smogovci' odlučila je komentirati stanje u klubu
Vidi originalni članak

KK Cibona već godinama nije ni sjena onog europskog velikana. 

Prije par tjedana klub se zbog financijske krize riješio svih zaposlenika kluba osim predsjednika Domagoja Čavlovića, a navijačka skupina 'Smogovci' povodom nedavnog 74. rođendana kluba odlučila se oglasiti na takvu odluku kluba, kao i na brojne prijašnje, a i općenito stanje nekad moćnih 'vukova':

KOMENTAR Suludim trošenjem upali su u dugove! Zašto bi ih spašavali?

VLADA POMAŽE SPORTU, ALI... Kako će prikazati gubitke? Sad Ciboni ni Grad ne može pomoći

KAPETAN ZAVRŠAVA KARIJERU Rozić: Zamišljao sam drugačiji kraj, a Cibona neće propasti...

Nakon što su iskazali nezadovoljstvo vođenjem kluba, dovođenjem brojnih stranih promašaja i aferama s mladim igračima poput Ante Žižića i Ivice Zupca, kao i odnosom s nekim drugim mladim igračima koji je redovno prilično napet, napisali su i svojih osam zahtjeva:

  1. Zašto KK Cibona kao udruga građana ne raspiše izbore po principu 1 član - 1 glas?
  2. Zašto se u klubu ne radi ništa po pitanju komunikacije sa navijačima?
  3. Zašto se u klubu biraju igrači po menadžerskoj agenciji, a ne po kvaliteti?
  4. Zašto članovi kluba nemaju uvid u poslovanje kluba?
  5. Koliko je stvarno dugovanje kluba? Kakvo je stanje sa predstečajnom nagodbom?
  6. Kako stoji klub po razvoju mladih igrača?
  7. Kako je moguće da zastupate osim KK Cibone još i jednu menadžersku agenciju, te se time nalazite u sukobu interesa?
  8. Zašto umjesto interesa kluba branite interese osoba koje su također sudjelovale u pljački Cibone i svjedočite u njihovu korist?

Dotakli su se i činjenice da klub već godinama nema sponzora, a napomenuli su kako to nije ni čudno s obzirom na to da svaki sponzor traži svoje ljude u nadzornom odboru, a tu je problematiku jednom davno komentirao i vlasnik bivše KK Cedevite, danas fuzirane s Olimpijom Emil Tedeschi, koji je razmišljao o fuziji s Cibonom, no ona je propala jer mu nije bila prihvatljiva politika 'pare naše, ideje vaše'.

Cijelo priopćenje pročitajte na njihovom Facebook profilu:

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 26.04.2020.

    Koliko para toliko i muzike.Vizije nema već godinama

  • kengur_1 26.04.2020.

    Da se ne lažemo Čavlović je samo nastavio ono što je Miličević započeo, predvođen Bandićem, Antunovićem, Lovrićem i ostalima. Čavlović je kriv jer se sada nalazi na tom mjestu, da nije on, već bi stavili nekog drugog tko će slijediti upute prvenstveno Bandića i njegovih ljudi. Ono što želim reći da u Ciboni USKOK treba napraviti veliku čistu, od portira do predsjednika (jer vjerujte svi su uvezani, svi nešto znaju, svi jedni druge štite) i tek onda polako iz početka graditi klub da se vrati tamo gdje je bio. Ostaviti samo ime , dvoranu i povijest koju ovaj klub sigurno ima. Mislim da bi se tada i brojni spoznori zainteresirali, jer nitko ne želi imati posla s ovima, kada zna gdje ulazi. Pogledajte samo cibonine sponzore, to su sve ,,kupljeni'' sponzori, rođaci, kumovi, prijatelji vlasnici vinarija, autodijelova i sl.

  • 26.04.2020.

    Cibona je klub koji je uništio hrvatsku košarku. To je umjetni klub koji je uvijek kupovao tuđe igrače, a mali broj vrhunskih je odgojio. Dok je Novosel bio selektor Juge, dovodio je ucjenom tada najbolje igrače. Inače hrvatski sport vode ljudi iz BiH. Njima je samo provizija u vlastiti džep bitna. Imamo uspjehe u pojedinačnim sportovima zahvaljujući roditeljima. Ti smogovci se nisu javljali dok je Cibona uništavala hrvatsku košarku. Cibona ne zaslužuje bolje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare