To je to što me zanima!

VIDEO Snažne riječi Ademija za kraj: Nije zbogom već doviđenja

Mislio sam da ću ovdje završiti karijeru. Prvi put sam imao tremu nakon dugo vremena. Nisam je dugo osjetio, u zadnjih 10 godina. Prvi put mi nije bilo svejedno, rekao je kapetan Dinama
Vidi originalni članak

Kapetan Dinama Arijan Ademi oprostio se od kluba nakon skoro 13 godina. U emotivnoj atmosferi i velikoj pobjedi nad Rijekom 1-0, Ademi nije rekao zbogom već samo doviđenja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zagrebe, dobra večer. Maksimir, dobra večer. Ne znam odakle bih počeo, ne znam gdje bih završio. Samo ću vam reći hvala vam na svemu. Najboljih 13 godina mog života. Želim vam puno sreće i ja sam dalje uz vas - rekao je kapetan Dinama nakon što je uzeo mikrofon i na centru travnjaka se oprostio od navijača.

- I sad ona "Daj mi samo pobjede" - zapjevao je Ademi, a sjever i Maksimir su nastavili.

Posljednji put otišao je pod svoj sjever...

- Prvi put sam imao tremu nakon dugo vremena. Nisam to osjetio zadnjih 10 godina, sad sam prvi put imao tremu, nije mi bilo svejedno. Nisam još svjestan što se događa. Sretan sam i ponosan na sve rezultate koje smo postigli s Dinamom. Večeras mi je bila najvažnija pobjeda, igračima i ekipi. Navijači su bili predivni. Kad ste na terenu pokušate se koncentrirati na teren, danas je to bilo teže - rekao je emotivni Ademi nešto kasnije za MAX Sport i dodao:

- Iskreno, mislim da još nisam svjestan da odlazim. Sretan sam i ponosan na sve što smo postigli, ove rezultate s Dinamom. Jedino to mogu reći. Još ne znam da idem.

Dinamo je slavio. Ademi se oprostio uz pobjedu.

- Najvažnija pobjeda. Rekao sam igračima, ekipi, ovo je najbitnija utakmica i hvala mom bratu Ristovskom što je to odlučio.

BBB ga je bodrio cijelu utakmicu, skandirao mu i razvio transparent njemu u čast na početku.

- Kada ste na terenu pokušavate se koncentrirati sam na to. Ali ovo je bilo nešto predivno.

Je li ovo zbogom?

- Jasno je kao dan da je ovo samo doviđenja i da nisam završio s Dinamom što sam htio, a to je europski trofej. Vidjet ćemo se opet - poručio je Ademi za kraj.

- Sretni smo i zadovoljni. Trebala nam je ova pobjeda.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • a e "46 19.03.2023.

    Već sam govorio i opet ću, oni nisu tu zbog Dinama, oni su tu jer mrze Hajduk. Danas je trebao biti velik dan, opraštaju se od dugogodišnjeg kapetana, legende kluba, po mnogima jednim od najvećih igrača Dinama. Na tribinama ih se skupilo 11 243. Danas nije ni padala kiša, a nije ni hladno u Zagrebu. Kad se vratimo 3 tjedna unatrag, na Maksimiru protiv Hajduka bilo je 14 010 gledatelja, i tu padaju. Tu svaka laž pada jer brojke ne lažu, njima je bitnije doći i zagrmit "ubij tovara" pa čak i po ledu, po snjjegu, po kiši, jer tad ne smeta što Maksimir nema krova, a to smo mogli vidjeti u posljednjoj međusobnoj utakmici. Veća im je mržnja prema nama, nego ljubav prema vlastitom kapetanu. I zato smo najveći, to je snaga Hajduka i da nas nema ni njih nikad ne ni bilo na tribini. Ipak ga volite na europskim samo... KAJ JE?!!!!!

  • Kike ZG 19.03.2023.

    Hvala kapetane i vidimo se opet u svetinji..💙

  • antitovar **_240 19.03.2023.

    poskupit ce sad sladoledi u kini kad ovaj otvori biznis ko koretaj vodu sa okusom zelene jabuke

Komentiraj...
Vidi sve komentare