To je to što me zanima!

Sneijder: Nema puno klubova koji su jači od nas

Veznjak Intera Wesley Sneijder smatra kako je njegova momčad u samom europskom vrhu i da čak ni Barcelona nije bolja od Intera...
Vidi originalni članak

Sneijder je krajem kolovoza potpisao petogodišnji ugovor za Inter, u čije redove je došao iz Reala. Kaže da i dalje pažljivo prati zbivanja u ''kraljevskom klubu''.
- Naravno da pratim, igrao sam tamo dvije godine. Imam jako dobar odnos sa svim bivšim suigračima iz Reala i želim im sve najbolje. No, u Interu i gradu Milanu se osjećam jako dobro, nemam puno razloga osvrtati se na prošlost.
- Igrati protiv Reala bilo bi za mene nešto posebno. Volio bih da se sretnemo u finalu Lige prvaka, naravno, uz Interovu pobjedu – dodao je 25-godišnji Nizozemac.
Usporedio je španjolsko i talijansko prvenstvo.
- Nema nekih velikih razlika, obje lige su jako teške. Možda u Primeri više polažu na tehniku, dok je u Italiji možda veća borba na terenu. Posebno je teško nama, veznim igračima. Moramo pronalaziti brza rješenja, u protivnom nas fauliraju!
Sneijder smatra da Inter ima kapacitet za osvajanje Lige prvaka.
- U Europi nema puno jačih klubova od nas. Svi pričaju o Barceloni, a mi smo s njima odigrali neodlučeno, 0-0. To je bio dobar rezultat za nas. Ako je Barcelona najjača u Europi, onda i mi spadamo u red najboljih europskih klubova. Krasi nas vrlo dobra obrana, dobar vezni red, a imamo i fantastične napadače. S takvom kombinacijom, naravno da možemo osvojiti Ligu prvaka – zaključio je Wesley Sneijder.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Katalonec 17.10.2009.

    Evo Sneijdere nabrojat ču ja par klubova: Barcelona, Real Madrid, Sevilla, Man U, Chelsea, Juventus, Bayern, .... A inače svaka čast za svoje igre....

  • Dakox 17.10.2009.

    Malo pretjerujes, bratniti se sa svih 10 igraca u svom prostoru i nije ravnopravno.

  • ADI_BARCA_DINAMO 17.10.2009.

    jeste odigrali 0-0 povukli se svi nazad i cekali kraj utakmice..... ako si tako ravnopravan svaka vam cast

Komentiraj...
Vidi sve komentare