To je to što me zanima!

Sneijder: S Van Persiejem nemam nikakvih problema

Nemam nikakvih problema s Robinom, a nikada nisam ni imao, tvrdi 26-godišnji Wesley Sneijder nakon medijskih špekulacija da su se 'zakačili'
Vidi originalni članak

Veznjak nizozemske nogometne reprezentacije Wesley Sneijder tvrdi da nije upao ni u kakav konflikt sa suigračem iz reprezentacije Robinom van Persiejem. U pobjedi Nizozemske nad Slovačkom 2-1 u osmini finala Svjetskog prvenstva, Van Persie je, navodno, bio jako ljut zbog odluke svog izbornika Berta van Marwijka da ga povuče iz igre u drugom poluvremenu. Van Persie je smatrao da bi iz igre trebao Sneijder, a ne on.
- Robin me uvjerio da nije rekao ništa takvoga, a ja nemam nikakvog razloga da posumnjam u to. Nemam nikakvih problema u odnosima s Robinom, nikada nisam ni imao – tvrdi 26-godišnji Sneijder, koji je protiv Slovačke zabio svoj drugi gol na Mundijalu. Nizozemska će u četvrtfinalu igrati protiv peterostrukog svjetskog prvaka Brazila, u Port Elisabethu u petak.
- Za razliku od nekih prethodnih naraštaja u nizozemskoj vrsti, u ovoj našoj generaciji vlada veliko zajedništvo. Protiv Brazila ćemo biti ujedinjeni kao nikada dosad! Već smo podvukli crtu pod utakmicu sa Slovačkom, usredotočeni smo 120% na Brazil – zaključio je Sneijder.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare